Водещият на BBC Гетин Джоунс пропусна обичайното си място на

...
Водещият на BBC Гетин Джоунс пропусна обичайното си място на
Коментари Харесай

Гетин Джоунс напуска BBC Morning Live, за да подкрепи приятел, на когото му остават месеци живот

Водещият на BBC Гетин Джоунс пропусна нормалното си място на дивана на Morning Live, с цел да поддържа своя другар, на който му остават единствено месеци живот.

Крейг Максуел трябваше да чака 78 дни за неговата нелечима и неоперабилна диагноза EGFR рак на белите дробове и костите и той желае да форсира този развой в Уелс, с цел да помогне на другите да открият заболяването по-рано. Над 500 души се причислиха към някогашния търговски шеф на Уелския съюз по ръгби Крейг на неговата благотворителна разходка по крайбрежието на Уелс, в това число близкият му другар Гетин, който се разноски с него във вторник сутринта.

Целта на разходката е да увеличи £1 милион за по-бързо диагностициране на рака в Уелс. По време на своето предизвикателство Крейг ще измине 576 благи и ще измине 204 благи на велосипед – общо 780 благи, което съставлява броя на дните, лишили за диагнозата му. Миналото лято Крейг показа диагнозата си, съгласно която му бяха дадени сред 10 и 18 месеца живот на едвам 41-годишна въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР