Водещият конструктор на авиокорпорацията МиГ Алексей Сметаников бе открит с

...
Водещият конструктор на авиокорпорацията МиГ Алексей Сметаников бе открит с
Коментари Харесай

С прерязано гърло е открит водещият конструктор на авиокорпорацията МиГ

Водещият конструктор на авиокорпорацията МиГ Алексей Сметаников бе открит с прерязано гърло в едно от пространствата в завода, предадоха съветски медии. Охранител подал сигнал до служителите на реда и медиците. Според някои отчети, още преди идването на колата за спешна помощ на индивида е била оказана незабавна здравна помощ. Жертвата е била приета в болница с прободна рана на врата.

По думи на лекарите Сметаников е с увреждане на трахеята и съдовете. Според предварителните данни той е подложен на интервенция. Сега е в болница в Москва под управлението на лекарите.

Журналисти разговаряли със чиновници на компанията, които считат, че мъжът е бил застрашен с уволняване. Тази информация към този момент се ревизира.

Правоохранителите откриват събитията на случая, само че съгласно предварителната информация раната на Сметаников няма престъпен темперамент. Пресслужбата на МиГ удостовери информацията, че служителят на компанията е бил ранен по време на обедната отмора.

МиГ е съветска компания за произвеждане на въздухоплавателни средства, дружество, което сплотява всички аспекти на проектирането, производството, продажбата, поддръжката и ремонта на самолети MiG.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР