Водещите пророци на планетата обявиха своите прогнози за втората половина

...
Водещите пророци на планетата обявиха своите прогнози за втората половина
Коментари Харесай

Най-лошият ден на 2023-а? Какво ще се случи на 17 юли прогнозира известен математик

Водещите пророци на планетата оповестиха своите прогнози за втората половина на годината и тези прогнози не наподобяват утешителни, написа. 
Прочетете още
Така афганистанският математик и оракул Сидик Мохамед Афган има вяра, че годината, която към този момент е сложна, може да се покаже от още по-лоша страна, започвайки през юли.

Според задгранично издани на 17 юли, съгласно изчисленията на Афган, ще се случи събитие от международен мащаб, което може да тласне човечеството към гибел.

Афганистанецът вярва, че денят ще бъде обвързван с " нуклеарен раздор ". Това се показва от атомното всеобщо число на урана, 238, което се появява в неговите калкулации.

„ Ще създадем 17 по 17, по-късно по 7, получаваме 2023. След това разделяме на 17 и умножаваме по 2, получаваме 238. Това е опасността от нуклеарно естество! Това число подхожда на атомната маса на урана - 238 ", сподели той преди време.

Според пророка на този ден приключва цикълът на развиване на света, траял 50 години. Предишният завърши в деня на преврата в Афганистан, 17 юли 1973 година

Трета международна война няма да стартира на този ден, успокоява той, макар че събитието ще бъде разрушително.

Колегите на известния математик са не по-малко мрачни. И по този начин, съветският нумеролог Олга Скоромних счита, че 17 юли ще бъде изпълнен с " раздразнена сила " и ще се трансформира в най-негативния ден.

„ В този ден ще бъдем подложени на проби за машинация, прелъщение и резистентност “, сподели тя.

Астрологът Василиса Володина твърди, че датата съответствува с новолунието, което значи, че следва най-трудният интервал от годината. Тя призовава всички към самообладание и примирение.

Експертът приканва да се въздържате от създаване на нови проекти - всичко може да се срути за един момент.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР