Водещата PR агенция се ангажира да елиминира пластмасата за еднократна

...
Водещата PR агенция се ангажира да елиминира пластмасата за еднократна
Коментари Харесай

M3 Communications стартира новата си кампания „Офис без пластмаса“

Водещата PR организация се ангажира да отстрани пластмасата за еднократна приложимост в офиса си до края на 2022 година
M3 Communications Group, Inc. започва вътрешни интензивности за елиминиране на пластмасата за еднократна приложимост в офиса си. Водещата PR компания разгласи началото на самодейност със особено лого и мотото „ Офис без пластмаса “ (Plastic Free Office), с което ще се причисли към ефикасното използване на европейските разпореждания за понижаване на замърсяването с пластмаса у нас. Това е следващата обществено виновна акция на водещата PR организация в България, която през годините си е партнирала с разнообразни неправителствени организации и е провела десетки CSR интензивности дружно със свои сътрудници и клиенти. През миналата година компанията публично бе лицензирана като „ Фирма, свободна от дискриминация “.

Проектът Plastic Free Office цели трайно понижаване на използването на пластмасови произведения в офиса на M3 Communications Group, Inc. и последователно елиминиране на еднократните пластмасови принадлежности за хранене, чинии, чаши, сламки, бутилки, кутии за храна и торбички до края на 2022 година Изпълнението му ще насърчи смяна в държанието на целия екип в работен и персонален проект в посока понижаване на замърсяването на околната среда.

M3 Communications Group, Inc. към този момент започва съответни стъпки за въвеждане на различни природосъобразни офис консумативи, ежедневни такъми, обособени места за преработване на пластмасови боклуци, осведомителни табели, помощни наръчници, както и забавни интензивности с награди за обосноваване на чиновниците си.

„ Този план е още една значима стъпка напред по пътя ни да станем по-устойчива компания. Много организации схващат нуждата да се подхващат дейности, само че тази смяна би трябвало да се случи през днешния ден, а не на следващия ден. Затова в нашата компания сме въодушевени да намерим повече решения за понижаване на пластмасата в всекидневието ни, и също се надяваме нашият образец да повлияе на клиентите и сътрудниците ни. “, разяснява Максим Бехар, изпълнителен шеф на M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc. е един от PR иноваторите в България към този момент близо 27 година и се е утвърдила като компания с висока корпоративна обществена отговорност, която поддържа и провежда разнообразни благотворителни начинания. С началото на пандемията организацията даде безплатно професионалните си услуги на неправителствени организации за дейно комуникиране на основни послания за здраве и сигурност на най-уязвимите групи. M3 Communications Group, Inc. е и деен член на Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ), измежду създателите на първата българска Харта за разнообразие, която предизвиква многообразието, равенството и шерването на положителните практики сред фирмите в това отношение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР