Водещата на MSNBC Никол Уолъс мрачно предупреди, че свободната преса

...
Водещата на MSNBC Никол Уолъс мрачно предупреди, че свободната преса
Коментари Харесай

Водещият на MSNBC емоционално предупреждава, че свободата на пресата може да приключи, ако Тръмп спечели: „Може да не седя тук“

Водещата на MSNBC Никол Уолъс тъмно предизвести, че свободната преса и нейното лично шоу може да бъдат прекъснати от някогашния президент Тръмп, в случай че завоюва преизбирането през ноември.

Левичарят водеща откри шоуто си „ Краен период: Белият дом “ в понеделник, като заключи съботната вечеря на кореспондентите в Белия дом, където Президентът Байдън сподели на пресата да помни „ какъв е залогът “ на идващите избори.

Годишната вечеря за медийния хайлайф тази година имаше „ мрачно течение “ с надвисналата опасност от преизбиране на Тръмп, сподели Уолъс.

„ Годишната вечеря на кореспондентите в Белия дом е един от признаците, един от признаците на здрава, функционираща народна власт “, стартира тя своите мнения. „ Това е обединяване и в основата си президентът, който прави всичко вярно, чества и уважава свободната преса. Зад лекомислието обаче имаше нещо по-тъмно, по-мрачно прикрито течение, в случай че щете, и точка, която президентът трябваше да И беше доста по-с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР