Влюбените пристигнали от Чикаго и се врекли в Стария Пловдив

...
Влюбените пристигнали от Чикаго и се врекли в Стария Пловдив
Коментари Харесай

Този фолк идол изостави дуетната си половинка и взе 20 години по-млада

Влюбените пристигнали от Чикаго и се врекли в Стария Пловдив

Фолк идолът от 90-те Добрин Петров – Магапаса подвигна тежка женитба в Пловдив. Той и избраницата му Денислава се прибраха от Чикаго, където живеят, с цел да си кажат " да " национална земя. Бракът бил подписан в черква в Стария град. До църквата, а по-късно и до ресторанта влюбените и техните близки се придвижвали с първокласна лимузина, в която се е леело шампанско за здравето на младите и децата им.

От Денислава, която е с към 20 години по-млада, Магапаса има двама наследници. Баткото скоро ще чества втори рожден ден, а сестричката му е още бебе. Фолк артистът има и огромна щерка от някогашната си половинка на сцената и в живота – Мая. Момичето се споделя Криси и е единствено с 3 години по-млада от мащехата си.

Денислава е от Хисар. С Магапаса се срещнали в Чикаго, където тя пристигнала още през 2014 година. От споделеното в обществените мрежи излиза наяве, че сега работи в туристическа организация в Съединени американски щати.

Магапаса също от дълго време се реалокира да живее в Съединени американски щати. Той има собствен канал в you tube, където пуска нови части, лайфове и ремикси на остарели свои шлагери.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР