Влиятелният кулинарен критик на TikTok Кийт Лий е на обиколка

...
Влиятелният кулинарен критик на TikTok Кийт Лий е на обиколка
Коментари Харесай

Хранителният критик на TikTok Кийт Лий предизвика вълнение — и тласък в бизнеса — с рецензия за „нарязано сирене от сьомга“ в обиколка на Ню Йорк

Влиятелният кулинарен критик на TikTok Кийт Лий е на обиколка из заведения за хранене в Голямата ябълка – и правилен на природата си, Нюйоркчани не мълчат за спорните му поръчки.

Лий – основан в Лас Вегас рецензент на заведения за хранене с близо 17 милиона почитатели в TikTok и Instagram – отлетя със фамилията си в Ню Йорк в сряда, с цел да опитат храната в града.

Още първото му прекъсване разбърка нещата и накара доста нюйоркчани да се изкажат против локалните, които явно са предложили на Лий да поръча вдигаща вежди извъртане на класическо нюйоркско бодега.

„ Аз и фамилията ми сме в Ню Йорк, преди малко слезли от самолета, когато получих това DM “, сподели Лий в TikTok, който е гледан повече от 4,4 милиона пъти.

Видеоклипът е на екранна фотография на известие от неназована жена, която предлага на Лий да поръча нарязано сирене от сьомга, наречено „ 2 Smoove “ от Queens bodega TasteBudz Deli.

„ Разбрах. Нека опитаме и да го оценим от 1 до 10 “, споделя Лий на ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР