Властите в Испания са разбили организирана престъпна група, управлявала три

...
Властите в Испания са разбили организирана престъпна група, управлявала три
Коментари Харесай

Полицията в Испания разби незаконни фабрики за цигари, в които са експлоатирани украински бежанци - Свят

Властите в Испания са разрушили проведена незаконна група, управлявала три противозаконни заводи за цигари, в които украински бежанци са били експлоатирани, заяви Би Би Си

Акциите са извършени в три района на Испания и са задържани 27 души.

Предполага се, че бандата е внасяла нелегално огромни количества тютюн, от които незаконно се правели цигари.

Фабриките са можели да създават повече от половин милион пакета на ден, които са се продавали в Испания и в чужбина.

От полицията изясняват, че украинците, които са избягали от нашествието на Русия в страната им, са живеели " натъпкани " в сглобяеми убежища във фабриките. Работили са дълги часове и не са напускали, с цел да избегнат разкриването на фабриките, защото някои са влезнали в страната незаконно.

Междувременно шефовете на организацията се наслаждавали на " първокласен живот ". Властите са конфискували тютюневи произведения на стойност 37,5 млн. евро, първокласни транспортни средства, бижута и огромни количества пари по време на акцията. Претърсени са над 20 жилища, индустриални здания и магазини.

Според Организация на обединените нации близо осем милиона са записаните украински бежанци в цяла Европа, които са избягали от нашествието на Русия през февруари 2022 година Повече от 160 000 са регистрирани в Испания, отбелязва Би Би Си. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР