Владимир Стоянов, който нападна и остави в безпомощно състояние д-р

...
Владимир Стоянов, който нападна и остави в безпомощно състояние д-р
Коментари Харесай

Нападателят на лекарката е генетик и теолог, преследващ безсмъртието

Владимир Стоянов, който атакува и остави в безпомощно положение доктор Албена Гагова в " Шейново ", е специализирал генетика в Англия и е разпален откривател на тематиката за стареенето и пътя към безсмъртието. Стоянов има научни писания на тематика стареене на организма и лична компания, наречена " Ейджинг Стоянов " (в превод от британски ейджинг/aging значи стареене).

Още преди ден шефът на АГ болничното заведение доктор Велев разяснява пред медиите, че случаят е изключително заплашителен, тъй като причинителят е високо образован, приключил е в чужбина. Самият Владимир Стоянов е разгласил своя биография в интернет, съгласно която е изучавал генно инженерство в медицинския университет в Кийл, Англия, и в университета " Куин Мери " в Лондон. Посочва, че има докторска степеп. Любопитно е, че преди да се насочи към здравна специализация, е приключил теология в Софийския университет.

У нас той работи в личен проучвателен център в столичния квартал " Западен парк ". Интересува се от развъждане на свтолови кафези. Особен теоретичен интерес за него съставляват теломеразата - ензим, обвързван със стареенето на клетките. В профила на компанията си във фейсбук Стоянов е разгласил диаграма на битката със стареенето, в която показва, че човек би трябвало да се ресурси с " килограми " лично отгледани стволови кафези, които да си инжектира.

Изглежда точно в стволовите кафези, на които е богата плацентата, ученият търси ключът към закъснение на стареенето. Спорът с доктор Гагова зародил за плацентата на новороденото, кяото бащата изискал, само че не дал нужната документи. Било му отговорено, че болничното заведение ще запази плацентата, до момента в който се почисти този въпрос. Този отговор наподобява не го удовлетворил и нападнал лекарката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР