Владимир Путин за пръв път разкри публично един от своите

...
Владимир Путин за пръв път разкри публично един от своите
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Путин разкри двойника си

Владимир Путин за пръв път разкри обществено един от своите двойници. Новината не е смешка и се случи напълно действително по време на вчерашната конференция на съветския президент, която той дава обичайно в края на годината. На нея в продължение на часове ръководителят на Кремъл дава отговор на стотици въпроси на жители и публицисти - несъмнено подбрани не на инцидентен принцип.

По време на конференцията онлайн от родния град на Путин - Санкт Петербург се включи мъж, който наподобява едно към едно на президента и който приказва с неговия глас. Мъжът се показа като студент от Санктпетербургския държавен университет, без да каже името си. Той зададе въпрос на президента дали е правилно, че има доста двойници и какво мисли за изкуствения разсъдък.



Владимир Путин се срещна със своя двойник

Путин изгледа с усмивка видеото и сподели: „ Замислих се и взех решение, че единствено един човек може да бъде като мен и да приказва с моя глас. И този човек съм аз. Така се майтапеше един от нашите водачи. Що се отнася до изкуствения разсъдък, да, апропо това е първият ми двойник “.

Според съветския водач е невероятно да се предотврати развиването на технологиите в региона на изкуствения разсъдък, което значи, че би трябвало да го ръководим. Президентът на Руската федерация означи, че Русия може да си разреши да стане един от водачите в тази област.



Путин и неговият виртуален двойник 

Любопитното е, че след конференцията Кремъл популяризира новината, че Путин за пръв път е показал своя двойник, като илюстрира известието със фотография и на двамата от директната линия. Кремъл публично призна и че обликът на президента е бил генериран от изкуствен интелект. 

Западът възприема Владимир Путин като олицетворение на злото. Но какво би станало, в случай че с помощта на изкуствения разсъдък по света плъзнат хиляди двойници на Путин, разясняват иронично проправителствени съветски уеб сайтове.

Санкпетербургският държавен университет пък нито удостовери, нито опроверга, че виртуалният двойник на Владимир Путин е основан от студент във ВУЗА-а.

„ Университетът обръща огромно внимание на проучването на въздействието на дейното потребление на изкуствения разсъдък върху живота на елементарните хора “, сподели университетът в отговор на питане от медии с искане да се обясни дали виртуалният „ двойник “ на Путин в действителност е основан от един от студентите.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР