Владимир Путин може да е към края на управлението си

...
Владимир Путин може да е към края на управлението си
Коментари Харесай

Путин ще бъде свален с преврат от „Черния лебед“ и „може да изчезне утре“, предупреждава бивш шеф на ЦРУ

Владимир Путин може да е към края на ръководството си и е изправен пред свалянето от власт посредством прелом в жанр „ Черен лебед “, съгласно някогашен началник на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Руският министър председател е на власт, както като министър-председател, по този начин и като президент, от 1999 година и към този момент се приготвя да се кандидатира за преизбиране през идната година. Но защото светът наближава две години от началото на нашествието в Украйна, мнозина считат, че краят на мандата му е близо.

Според Джак Дивайн, който е служил на Централното разследващо ръководство като изпълняващ длъжността шеф, диктаторът може правдоподобно да „ изчезне на следващия ден “ и е по-вероятно самичък да постави завършек на ръководството си на робия със „ златен револвер “, в сравнение с да бъде изправен пред ликвидиране. Подобно събитие евентуално би провокирало голяма битка за власт с талази, усетени по целия свят.

Терминът „ черен лебед “ се отнася до събития от световен мащаб, които шокират света, само че които в ретроспекция наподобяват неизбежни. Г-н Дивайн, 83...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР