Vivacom спечели три призови награди Златно сърце“ в десетото юбилейно

...
Vivacom спечели три призови награди Златно сърце“ в десетото юбилейно
Коментари Харесай

Vivacom спечели три приза от годишните награди за благотворителност „Златно сърце“

Vivacom завоюва три призови награди „ Златно сърце “ в десетото юбилейно издание на годишния конкурс за щедрост и корпоративна обществена отговорност „ Златно сърце ”, проведен от списание и клуб Business Lady. Сред наградените планове на телекома са обществено виновната самодейност Vivacom Регионален грант, стратегиите за образование на възпитаници и студенти, както и програмата за дарителство по ведомост на работното място Viva Help.

Първо място в категорията „ КСО нововъведения и стабилно развиване “ компанията завоюва с Vivacom Регионален грант – най-мащабната обществено виновна самодейност, с която към този момент 9 години поддържа планове на цивилен организации от цялата страна. Тази година телекомът обнови напълно Регионалния грант, като улесни доста процеса на кандидатстване, вкара акселераторска стратегия и усили двойно размера на грантовете за гражданските организации. 10 организации получиха грантове на обща стойност 100 000 лв., с които ще развият своите просветителни и екологични планове.

Призът в категория „ Инвеститор в обществото “ беше присъден за дългогодишните младежките стратегии, с които Vivacom влага в развиването на бъдещото потомство телеком експерти и построява сполучливо мостове сред образованието и бизнеса. Учениците и студентите, които са част от Практикантската стратегия, Техническата академия и Лятната стажантска стратегия получават на практика умения и работят по действителни бизнес планове под менторството на потвърдени експерти от Vivacom. Младежките стратегии дават скъп опит на младежите и са първото им прекарване в корпоративна среда.

В категорията „ Социална отговорност към чиновниците “ бе отличена дългогодишната устойчива стратегия за дарителство по ведомост на работното място Viva Help. Това е особено основан фонд за лекуване на чиновници на Vivacom и техните деца, когато лекуването не се покрива от здравната каса и от спомагателното здравно обезпечаване. Събраната сума за 2023 година е 110 000 лв., а от основаването на акцията до през днешния ден сумата надвишава 1 милион и 300 хиляди лв.. През 2023 година процентът на непрекъснатите донори се усилва, като постоянните донори са над 34% от ефикасния личен състав на компанията.

Наградите за щедрост и корпоративна обществена отговорност „ Златно сърце ” събират на едно място основателите на едни от най-успешните обществено виновни начинания. Те отличават фирмите и личностите, които са съдействали за реализирането на смислени планове в помощ на обществото и на обособени групи, и им дават опция да споделят вдъхновяващи истории.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР