VIVACOM е солидарна към промените в ежедневието и начина на

...
VIVACOM е солидарна към промените в ежедневието и начина на
Коментари Харесай

VIVACOM дава 10 000 МВ безплатен мобилен интернет и още бонуси

VIVACOM е солидарна към измененията в всекидневието и метода на живот на своите клиенти. Във връзка с наложените спомагателни ограничения за ограничение на разпространяването на COVID-19, от през днешния ден компанията ще обезпечи на потребителите си редица безвъзмездни услуги, с които да ги подкрепи.
Всички клиенти на мобилни услуги могат да си задействат еднократно гратис спомагателни 10 000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост, с които да улеснят процеса на отдалечена работа и образование. Мегабайтите към този момент са налични през приложението MyVIVACOM за клиенти на абонаментни и предплатени мобилни услуги на телекома.
 За първи път в България – оптичен интернет със скорост до 10Gbps от VIVACOM За първи път в България – оптичен интернет със скорост до 10Gbps от VIVACOM
От този месец VIVACOM ще стартира да предлага оптичен интернет със скорост до 10Gbps. Новата услуга започва в част от София от 04.12.20...
Всеки уикенд през декември, VIVACOM ще подарява на клиентите на мобилни услуги и спомагателен пакет от 2000 МВ на оптималната скорост. Допълнителните мегабайти са годни за потребление всяка събота и неделя, като е належащо да се заявят в мобилното приложение MyVIVACOM. Първият уикенд пакет може да бъде деклариран още този петък – 04.12.2020 година
В актуалната обстановка на повече прекарано време у дома и нужда от ограничение на обществените контакти, VIVACOM усилва скоростта на оптичния си интернет до 500 Mbps за всичките си клиенти на VIVACOM FiberNet. По този метод даже потребителите на проекти с по-ниска скорост ще получат опцията да се възползват от по-бърза връзка при работа, онлайн образование и фамилно развлечение.
Увеличаването на скоростта става автоматизирано, без нужда от заявяване от страна на потребителите. Максимално достижимата скорост е за download при оптична интернет съгласуваност на физическо равнище сред клиента и мрежата, като е допустимо да варира. Важно изискване за постигане на оптималната допустима скорост е потребителско съоръжение, крайните устройства и типа на физическа съгласуваност.
Повече информация за всички спомагателни услуги, които VIVACOM дава, с цел да улесни оптимално всекидневието на хората в актуалната сложна обстановка, можете да откриете на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР