Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов

...
Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов
Коментари Харесай

МРРБ ще проверява скандалния клип, в който служител на БГ Тол обижда чужденец на "Дунав мост"

Вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов разпореди бърза инспекция на сигнал за неприемливо държание на чиновник на Националното тол ръководство, оповестиха от Министерство на регионалното развитие.

Скандален видеоклип на граничния пункт „ Дунав мост “ се появи в обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин чиновник на БГ Тол наскърбява на границата молдовски жител, който съумява да снима обидната обстановка.

Скандалът стартира, откакто молдовският водач желае да заплати с карта, а не в брой. Не е ясно за какво обаче чиновниците на БГ Тол са се пробвали да го принудят да заплати кеш и е показал безотговорност.

Комисията би трябвало да откри събитията към случая.

Регионалният министър изиска и информация за общия брой платени пътни такси (винетки и тол) и общия брой влезнали (товарни и леки) коли през граничния пункт, както и информация за общата организация на заплащането на пътни такси на „ Дунав мост “-Русе.

Министерството на районното развиване и благоустройството и Агенция „ Пътна инфраструктура “ сервират своите извинения на пострадалия, както и на всички изгледали неприятните фрагменти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР