Високопоставен шиитски духовник беше застрелян днес при атака в северна

...
Високопоставен шиитски духовник беше застрелян днес при атака в северна
Коментари Харесай

Застреляха високопоставен духовник в Иран

Високопоставен шиитски свещеник беше убит през днешния ден при офанзива в северна провинция в Иран, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на иранските управляващи.

Нападателят прострелял аятолах Абас Али Солеймани в град Баболсар в иранската провинция Мазандаран, заяви държавната телевизия, без да уточни претекст за стрелбата.

Солеймани беше член на Събранието на специалистите – 88-членната комисия, която управлява дейностите и назначава висшия водач на Иран. Той също по този начин е някогашен представител на висшия водач на Иран аятолах Али Хаменей в размирната иранска провинция Систан и Белуджистан.

Българска телеграфна агенция
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР