Виртуалният археолог Д. Уорд откри древни руини на Марс …По

...
Виртуалният археолог Д. Уорд откри древни руини на Марс …По
Коментари Харесай

Виртуалният археолог Д. Уорд откри древни руини на Марс

Виртуалният археолог Д. Уорд откри антични руини на Марс …По време на обстоен обзор на фотографията от повърхността на Червената планета, виртуалният археолог Джин Уорд открива остарели руини на място наречено Мелас Менса (Melas Mensa). (HiddenTruth.site).Всички те се състоят от мегалитни блокове.Изследователят твърди, че тази конструкция е дълга 40 метра и необятна 20 м. При деликатно проучване, наподобява, че структурата има прозорци или вход.

 2 600x373 - Виртуалният археолог Д. Уорд откри антични руини на Марс
В района Нили Фоса на Марс също има структури, които външно наподобяват руините на Мелас Менса. Те също имат дупки. При един от обектите се вижда пирамидална конструкция. Около него са разпръснати огромни, евентуално железни, блокове.Освен това, на фотосите се вижда тайнствен артефакт, който има форма, сходна на диск.


 3 600x365 - Виртуалният археолог Д. Уорд откри антични руини на Марс
Това, което Уорд вижда на фотосите, може да бъде доказателство за съществуването на живот на Червената планета.Четете още: Уфологът Скот Уоринг откри изкуствена конструкция на Луната (видео)Изследователят споделя:„ Разглеждайки постройките, откривам, че те са били мощно „ очукани от живота “, само че все пак те са съумели да оцелеят. “Специалистът допуска, че това може да са последствия от нуклеарно оръжие, което е унищожило цялата цивилизация на Марс.Но, той не изключва, че представители на тази планета са към момента живи и се крият в дълбините.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР