Виктор Гьокерес разкри, че няма амбиции да напусне Спортинг Лисабон

...
Виктор Гьокерес разкри, че няма амбиции да напусне Спортинг Лисабон
Коментари Харесай

Звездата на Спортинг Лисабон не е изкушен от Висшата лига

Виктор Гьокерес разкри, че няма упоритости да напусне Спортинг Лисабон през зимата. След като вкара 40 гола за втородивизионния британски Ковънтри Сити, шведският нападател направи трансфер за 24 милиона евро в Спортинг през предишното лято.

Оттогава той се показва чудесно с екипа на „ лисабонските лъвове “ и вкара 13 гола и шест асистенции в Примейра лига и Лига Европа до този миг през сезона.

Гьокерес има уговорка в контракта от 100 милиона евро и е в мощна позиция за договаряния, а интерес към русолявия нападател има от лондонските Арсенал и Челси. Микел Артета има съществени упоритости да укрепи нападението на „ артилеристите “, до момента в който Челси също е в търсене на първокласен стрелец.

В изявление пред португалската преса обаче Гьокерес призна, че е удовлетворен на „ Жозе Алваладе “ и не мисли за произлязъл трансфер. „ Щастлив съм тук и не ми пука какъв интерес има в този миг. Наслаждавам се на всеки един ден и нещата, които се случват към мен. Има диалози с огромни тимове, само че това са просто вести. Искам да остана тук “, отсече Гьокерес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР