Вижте какво ви вещаят звездите в любовен план в периода

...
Вижте какво ви вещаят звездите в любовен план в периода
Коментари Харесай

Най-точният любовен хороскоп за следващата седмица

Вижте какво ви вещаят звездите в любовен проект в интервала 31 юли - 6 август.

Овен
Очаква ви един буен интервал, изпълнен с провокации. Насладете се на страстите и вълнуващите моменти с колегата. Бъдете отворени за нови прекарвания и не се опасявайте да поемете самодейността. Комуникацията е основна за триумфа на връзката ви.

Телец
Стабилност - по този начин може да бъде избран персоналният ви живот през тази седмица. Ще се радвате на естетика и успокоение в връзките си. Изразявайте своите усеща намерено и се потопете в романтиката. Лятото ви носи приятни изненади.

Близнаци
Близнаци, чака ви ново запознанство. Свържете се с хора, които споделят вашите ползи. Комуникирайте. И бъдете спокойни - чака ви постоянна в прочувствен проект седмица.

 

Рак
Скъпи Раци, бъдете подготвени за промени в любовен проект. И също по този начин бъдете подготвени да се адаптирате бързо. Емоциите ви носят естетика, по тази причина умерено дайте воля на възприятията си. Не забравяйте за желанията на колегата.

Лъв
Лъвове, допустимо е да поискате да получите повече внимание. Търсите самопризнание от колегата си, само че с цел да го получите, би трябвало да покажете ясно възприятията си. Във всяка връзка има и взимане, и предоставяне.

Дева
Скъпи Деви, животът ви се развива отлично - в любовен проект се радвате на непоклатимост и благополучие. Бъдете себе си, бъдете откровени с индивида до себе си. Показвайте какво ви прави щастливи. Търсете общи ползи и цели с колегата.


 

Везни
Скъпи Везни, пробвате се да постигнете равновесие в любовта. За да можете да балансирате, бъдете подготвени на взаимни отстъпки. Обърнете внимание на възприятията и потребностите на другия.

Скорпион
Скорпиони, мечтаете за мощна пристрастеност в връзките си. Отворете сърцето си и се доверете на индивида да себе си. Възможно е дружно да предприемете нещо, което ще укрепи връзката ви.

Стрелец
Скъпи Стрелци, използвайте силата си, с цел да изградите нова, по-хармонична връзка. Очакват ви страхотни летни завършения. Не преследвайте любовта, тя сама ще ви откри. Съвсем скоро ще можете да се насладите на съвсем идеалната връзка.


 

Козирог
Скъпи Козирози, време е за преосмисляне на възприятията и упованията. Фокусирайте се върху уговорките си, сътрудникът ви има потребност от поддръжка. Проявете самообладание, помогнете му да се оправи с тежък миг. Временно е.

Водолей
Скъпи Водолеи, влизате в един същински съкровен въртоп. Нова обич, горещи пристрастености и бурни завършения. Пътувайте и се наслаждавайте на това, което ориста ви изпраща. Някой демонстрира живо любознание към вас. Възможни са моменти на ревнивост. Комуникирайте.

Риби
Скъпи Риби, сантиментална ви е седмицата. Чувствата бликат от сърцето ви, изобретателни сте, търсите по какъв начин да изненадате колегата си и това е прелестно. Той ще ви се отблагодари уместно.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР