Вижте какво са ни подготвили звездите от 31 юли до

...
Вижте какво са ни подготвили звездите от 31 юли до
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Вижте какво са ни подготвили звездите от 31 юли до 6 август.

Астро-аспекти

На 1 август Пълнолуние в символ Водолей в 21:32ч
На 1 август Марс тригон Юпитер
На 2 август Меркурий съпротива Сатурн

Луната през седмицата се движи през знаците – Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 4, 6 август

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 31.07.; 1, 2, 3, 4, 5 август

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

01.08. 05:14 - 01.08. 06:59
03.08. 00:17 - 03.08. 06:07
05.08. 04:22 - 05.08. 06:20


Овен – Тази седмица би трябвало доста деликатно да обмислите идващите си дейности, да бъдете оптимално експерти и да проверявате всичко няколко пъти, преди да вземете дефинитивно решение. Към края на интервала е допустимо да се сътвори напрежение в общуването ви. Поради тази причина би трябвало да внимавате с връзката, да не кажете нещо, което да бъде разбрано неправилно или нещо, което сте споделили на смешка да бъде признато като обидно. Ако сте във връзка, с колегата си наподобява не сте на една вълна и имате разминаване в доста неща, в това число и настроението.

Благоприятни дни – 01, 02.08.
Бъдете деликатни – 30, 31.07.; 05, 06.08.

Телец – Работата и професионалните отговорности не са това, което ще ви занимава тази седмица, защото наподобява, че мислите ви са ориентирани към нещо напълно друго, което ви вълнува повече. Трябва да сте по-организирани. Бъдете деликатни по финансови въпроси, да се заобикалят рисковани вложения и да се внимава при взимане на заеми. Може да се задействат хронични проблеми със ставите, гръбначния дирек или зъбите. Добър интервал за другарство, излизане, превозване на времето в развлечение.

Благоприятни дни – 30, 31.07.; 03, 04.08.
Бъдете деликатни – 01, 02.08.

Близнаци – През седмицата ще имате доста нови благоприятни условия и ще бъдете доста покрай пускане и активиране на някои нови планове. Като цяло ще сте склонни да предприемете импулсивни ходове във връзка с работата, тъй че би трябвало да внимавате. Добре е да избягвате напрежението, да спите задоволително и да си почивате повече, с цел да избегнете вероятни сърдечно-съдови проблеми. Ако сте обвързани, ще предпочитате уединението вкъщи, само че в случай че сте свободни, ще зародят шансове за флиртове и нови запознанства.

Благоприятни дни – 01, 02, 05, 06. 08.
Бъдете деликатни – 03, 04.08.


Рак – Някаква работа доста ще ви интересува, само че не бързайте. Народа е споделил, че „ който бърза, постепенно стига. “ Ще зародят някои нови благоприятни условия, в случай че съумеете да ги забележете в точния момент. Някои обстановки ще имат развиване в своя ход. Очакват ви удобни дни в прочувствен проект. Бъдете деликатни, защото е евентуално да имате компликации в ръководството на страстите, без значение дали са позитивни или негативни. Ако към този момент сте на отмора, насладете се и се отпуснете колкото е допустимо повече.

Благоприятни дни – 03, 04.08.
Бъдете деликатни – 30, 31.07.; 05, 06. 08.

Лъв – Колкото и надалеч да ви наподобява реализацията на вашите цели, тя е по-близо, в сравнение с допускате, единствено би трябвало да постоянствате. Вероятно ще се почувствате много раздразнени, в случай че поддържате връзка с хора, които приказват, без да имат какво да кажат всъщност. Проявете повече схващане и еластичност към потребностите и опциите на другите. Ако имате партньор/ка е належащо да си давате повече независимост и пространство, да не се задушавате един различен. Избягвайте непотребни и натоварващи диалози. Ако сте необвързани, е допустимо да срещнете човек, който ще притегли интереса ви.

Благоприятни дни – 05, 06.08.
Бъдете деликатни – 01, 02.08.

Дева – Започвате новата седмица с положително въодушевление, мотивация за работа и много добра връзка. Много е евентуално да имате някакви проекти, само че те да бъдат отсрочени за известно време. Трябва да сте деликатни в професионалните диалози и да не разкривате „ скритите аса “, които държите в ръкава си. За тези, които са в прочувствени връзки, идният интервал носи стабилизация и по-реален взор върху всички любовни обстановки. Може би ще има потребност от по-открит и градивен диалог за възстановяване на съществуващите партньорски връзки.

Благоприятни дни – 30, 31.07.
Бъдете деликатни – 03, 04.08.


Везни – Някои задания, работа или друго, може да не ви разрешат да се отпуснете и да ви държат напрегнати. Съсредоточете се върху ежедневните си настоящи отговорности и проекти и всичко ще се подреди. Оставете огромните проекти и планове за различен интервал, в този момент имате потребност и от малко отмора за размисъл и развлечение. Хубаво е да си вземете няколко дни отпуск, в случай че още не сте го създали. На свободните представители на знака, може да се случат забавни запознанства или да подновите контакт с човек от предишното.

Благоприятни дни – 01, 02.08.
Бъдете деликатни – 30, 31.07.; 05, 06.08.

Скорпион – Седмицата може да започнете с много умерено въодушевление от позиция на професионалните отговорности, само че с придвижване на дните ще се появят проблеми, свързани с тях. Възможно е да имате доста бягане по работа, което евентуално може да сътвори напрежение. Ще бъдете променливи в настроенията си, тъй че може да вземате непредвидени решения. Избягвайте напрежението и обърнете внимание на проблемите с главоболие и кръвно налягане. Човекът, който ви притегля, може да не е това, за което се показва, или пък може би поради „ розовите очила “ го виждате по друг метод.

Благоприятни дни – 30, 31.07.; 03, 04.08.
Бъдете деликатни – 01, 02.08.

Стрелец – Ако работите, не позволявайте неналичието на централизация да повлияе на професионалната ви работа, внимавайте със периодите за осъществяване на контрактуваното. Ако сте във връзка, пробвайте се да поддържате добра връзка с колегата си, изключително по въпроси, свързани с общи отговорности и ежедневни проблеми, защото това ще играе значима роля за климата, който ще съществува в връзките ви. Ако сте необвързани, наподобява, че свободното време няма да ви стигне, с цел да излизате и да се забавлявате.

Благоприятни дни – 01, 02, 05, 06. 08.
Бъдете деликатни – 03, 04.08.


Козирог – Благоприятна седмица, с цел да поставите някои неща на по-стабилна и сигурна основа, което ще докара до триумф и ще ви донесе най-много облекчение и възприятие на задоволство. Пълнолунието в знака Водолей ще насочи вниманието ви към финансовия бранш. Може да забележите неочаквана смяна в приходите си или да желаете да извършите нова инвестиция в нещо ново и новаторско. Бъдете физически дейни, само че също по този начин се грижете за съня си и отделяйте задоволително време за отмора.

Благоприятни дни – 03, 04.08.
Бъдете деликатни – 30, 31.07.; 05, 06. 08.

Водолей – Очаква ви продуктивна седмица. Комуникационните ви умения ще бъдат на най-високо равнище, тъй че се възползвайте от тази опция да се срещате с хора и да обменяте отзиви и нови хрумвания. През идващите дни ще бъдете прекомерно бързи и поривисти в своите дейности и разсъждения. Това ще донесе не малко безредици, както на вас, по този начин и на близките. Пълнолунието във вашия знак ще ви подтикне да станете по-провокативни и свободни в изявата си. Може да се появи нов любовен интерес към някого.

Благоприятни дни – 05, 06.08.
Бъдете деликатни – 01, 02.08.

Риби – Ако поверите вашите мисли и паники на приближен другар още при започване на седмицата, ще свалите тежестта от гърдите си, само че може да не е задоволително, с цел да преодолеете дискомфорта, който изпитвате, когато мислите за количеството неща, които би трябвало да бъдат свършени, проведени, подредени. Ако чувствате нужда да се отдалечите от всички и всичко и да се доближите до персоналните си стремежи, е подобаващият миг да го извършите. Старайте се да виждате всичко откъм светлата страна. Свободните представители на знака имат огромни шансове да срещнат любовта ненадейно.

Благоприятни дни – 30, 31.07.
Бъдете деликатни – 03, 04.08.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР