Вижте акгументите на бизнесмена срещу спасителитеЗадръстванията по бул. Патриарх Евтимий

...
Вижте акгументите на бизнесмена срещу спасителитеЗадръстванията по бул. Патриарх Евтимий
Коментари Харесай

Алибегов приключи Спаси София

Вижте акгументите на предприемача против " спасителите "

Задръстванията по бул. " Патриарх Евтимий " стигат до Попа надолу по целия бул.. Хората заобикалят да слизат до центъра с кола и за бизнеса това е проблем, съобщи ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.

" Бизнесът - освен ресторантьорите, а всевъзможен тип бизнес, ще се включи в митинга против реорганизацията на придвижването по Патриарха. Върху нас се упражнява политически гнет ", добави още той.

  " Спаси София " не разрешават да има второ мнение и не зачитат непознатото мнение. Или е нашето, или е нещо$, разкритикува Ричард Алибегов.

Той означи още, че напряко обратно се паркира доста комплицирано, до момента в който за велосипедистите велоалеите са преимущество, само че те по през целия ден стоели празни.

Алибегов сподели, че ПП-ДБ- Спаси София вършат едно деяние, а бизнесът прави друго деяние.

" Няма разговор с общинските съветници от " Спаси София ", обезпокоен е той.

" Спаси София " можели да имат хубави хрумвания, само че когато те не са разисквани с бизнеса, стават неприятни. Те отхвърлят освен да дават изявленията, само че не желаят да приказват и с бизнеса ", сподели Алибегов.

Той се оплака от гнет от " Спаси София " върху целия ресторантьорски отрасъл. Алибегов още веднъж акцентира, че в случай че концепциите на " Спаси София " бъдат разисквани с бизнеса, може да станат по-добри.

" Трябва да има велоалеи, би трябвало да има метаморфоза, само че не за сметка на бизнеса и на живущите ", безапелационен бе Ричард Алибегов.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР