Виенският квартал на музеите (MQ) отново ще бъде домакин на

...
Виенският квартал на музеите (MQ) отново ще бъде домакин на
Коментари Харесай

Седмицата на модата навършва 15 години

Виенският квартал на музеите (MQ) още веднъж ще бъде хазаин на MQ Vienna Fashion Week, най-известното фешън събитие в австрийската столица.
Седмицата на модата във Виена навършва 15 години. През това време събитието съумя да се утвърди измежду европейския хайлайф и притегля от ден на ден известни имена от света на модата. От 11 до 16 септември пространството пред Квартала на музеите е непокътнато за модата в целия й искра и хубост.
По време на Седмицата на модата всяка година локални и интернационалните дизайнери показват своите настоящи сбирки на голям брой ревюта и щандове, показващи най-новите трендове за идния пролетен и летен сезон. Проявата е измежду най-популярните през есента и трансформира Виена в европейска столица на модата - за дизайнери, фенове, създатели, блогъри и за всички, за които модата е просто пристрастеност. Париж, Милано и Лондон са образците за уредниците, само че акцентът в австрийската столица несъмнено е подложен върху локалната мода и дизайнери.
На подиума ще бъдат показани сбирки на повече от 40 известни австрийски и интернационалните дизайнери, както и на изгряващи гении на локалната фешън сцена. Събитието предлага на посетителите неповторимата опция да видят от близко одобрени, само че и бъдещи звезди на модата. Един от акцентите е станалата към този момент обичайната Нощ на модата. Част от вечерното шоу на 16 септември ще бъдат и тайландски дизайнери, които ще покажат своите сбирки в обособена стратегия.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР