Видеа как бившият вътрешен министър Бойко Рашков се ядосва на

...
Видеа как бившият вътрешен министър Бойко Рашков се ядосва на
Коментари Харесай

Цирк! Гневен на журналист, Рашков му размахва чадър: Ще те млатна, бе, ей!

Видеа по какъв начин някогашният вътрешен министър Бойко Рашков се ядосва на публицисти преди и след съвещанието на краткотрайната комисия за Агенция " Митници " взривиха обществените мрежи. Главни настоящи лица в тях са публицистите Симон Милков и Николай Караколев. В единия случай Рашков замахва с чадър против снимащия го оператор, в другия наподобява, че бута телефона от ръката на Караколев.

Преди съвещанието на комисията Николай Караколев пита Рашков за възможните му връзки със посочените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови, както и дали се тормози, че ще се озове в ареста " като приятеля му Живко Коцев ".

Депутатът декларира: " Ако обичате! Прекалявате! Не искам да ме снимате ", след което наподобява, че бута телефона на Караколев. След това сподели: " Какво си въобразявате, че имате безгранични... Ще го изхвърля по-късно през прозореца ".

На друго видео, снимано след съвещанието на комисията, се вижда по какъв начин Симон Милков причаква Рашков на вратата на асансьор в Народното събрание, още веднъж с въпроси за Димитрови. Тъй като депутатът отказал да отговори на публицисти по-рано, почнало и въпросното гонене по стълбището и коридорите на Народното събрание.

В един миг депутатът от ПП-ДБ подвига чадъра си и се заканва: " Ще те млатна, бе, ей. Защо ме снимаш, бе? Не желая да ме снимаш! "

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков разяснява пред публицисти, че от обединението не считат да се разграничават от Рашков. " Много хора биха се радвали да стартираме да се разграничаваме от наши депутати. Хвърля се мръсотия по наши депутати. Вярвам, че в България има задоволително рационални хора, които няма да разрешат да има неприятно ръководство ", съобщи Петков откакто ПП-ДБ се записаха в ЦИК за изборите на 9 юни.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също разяснява случая, като сподели: " Всички в ГЕРБ осъждаме държанието на публицистите или на хора, които влизат в Народното събрание, да се държат по този начин с който и да е народен представител. Не може депутати да се гонят по коридорите и да се бият с чадъри. Осъждам ги, не ми харесва, не са прави ".

Съпредседателят на Движение за права и свободи също бе запитан за коментар по отношение на случая с Бойко Рашков, само че Делян Пеевски съобщи единствено: " За този човек Движение за права и свободи първо е споделило всичко - няма място в политиката, ясно е на всички. Видяхме къде има място - по трапезите със седналия пудел до него, който несъмнено преди този момент му е напълнил джобовете с пачки ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР