ВезниВреме е да шефствате! Това означава да не се задоволявате

...
ВезниВреме е да шефствате! Това означава да не се задоволявате
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Везни, Скорпион и Стрелец за месец АПРИЛ

Везни
Време е да шефствате! Това значи да не се задоволявате с нищо по-малко от това, което заслужавате, в това число вашата кариера и заплата. Използвайте тази сила, с цел да поискате покачване на работното място и бъдете уверени във всичките си инициативи. Не се опасявайте да заявите себе си, когато е належащо, и не позволявайте на никого да ви върви на всички места. Вие сте способни да се грижите за себе си.
Скорпион

Вселената ви подтиква да извършите крачката, от която толкоз се страхувате! Този месец ще създадете нови съюзи и ще увеличите обществената си прелест. Ако позволите на другите да ви оказват помощ, вместо да носите целия свят сами, ще се изненадате какъв брой по-добре ще се почувствате! Разпуснете терзанията си и се обградете с хора, които ще ви оказват помощ.

Стрелец

Всичко е в това да бъдете идеалисти и общителни този месец! Ще процъфтявате повече посредством съдействие и основаване на връзки с други хора. Когато сте част от група, вие се освобождавате за повече благоприятни условия и в действителност вършите повече неща. Ще почувствате прилив на сила да преследвате задачите си благодарение на приятелите си!

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР