ВезниПрочетете ощеИма шансове този месец да отдадете сърцето и душата

...
ВезниПрочетете ощеИма шансове този месец да отдадете сърцето и душата
Коментари Харесай

Kaкво очаква Везни, Скорпион и Стрелец през месец МАРТ?

Везни
Прочетете още
Има шансове този месец да отдадете сърцето и душата си на някой специфичен човек. За триумфа на това обаче ще са нужни смели начинания от ваша страна. Затова би трябвало да предадете същинските си усеща на колегата си. Трябва да се уверите, че вашият сътрудник се усеща по същия метод към вас, тъй че връзката да не е едностранна. През този месец ще получите непредвидени източници на приходи. Това може да е краткотраен приток на пари, като да вземем за пример бонус на работното място, или нов план, за който ще получите възнаграждение. Не забравяйте да се погрижите за тези пари и да ги съхранявате на несъмнено място в банка. Това ще ви помогне да избегнете финансово напрежение в близко бъдеще.

 

Скорпион

Този месец може да сте склонни към разногласия, тъй че ще би трябвало да се борите с тези склонности. Лесно се разстройвате от някои дребни дефекти на колегата си. За благополучие вашият сътрудник ще бъде доста толерантен с вас в този миг и ще разбере аргументите за измененията в настроението ви. Просто се успокойте и тези разочарования ще преминат доникъде на месеца. Не се изкушавайте елементарно от финансови схеми, които наподобяват прекомерно положителни, с цел да са истина. Проверявайте обстоятелствата, преди да сключвате съглашения или покупко-продажби. Опитайте се да избягвате всичко, което звучи като опция за бързо замогване, защото в последна сметка може да докара до финансови загуби.

 

Стрелец

Този месец ще забележите, че срещате трудности и недоразумения с колегата си. Въпреки че може да са незначителни, те може да са предизвикали известно спиране на потока и силата сред вас двамата. Някои области от връзката ви се нуждаят от вашето внимание, тъй че даже би трябвало да помислите надълбоко, преди да проведете диалога с него или нея. Този месец има признаци, че финансовото ви положение ще се усъвършенства доста. Може да придобиете някои парични облаги или от задгранични транзакции, или от някои огромни държавни контракти. Трябва обаче да се опитате да инвестирате цялата сума в някои сигурни фондове. Този месец дава обещание да бъде доста задоволителен във финансово отношение.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР