Вестник ДУМА навърши 32 години от създаването си. Лидерът на

...
Вестник ДУМА навърши 32 години от създаването си. Лидерът на
Коментари Харесай

ДУМА стана на 32 години

Вестник ДУМА навърши 32 години от основаването си. Лидерът на Българска социалистическа партия, вицепремиер и министър на стопанската система Корнелия Нинова поздрави екипa на вестника в редакцията на " Позитано " 20.
" Поздравявам екипа на вестник ДУМА с 32-годишнината от основаването му. Както в дните от това време, по този начин и през днешния ден, работата ви е по-важна от всеки път освен за партията и нейните членове, само че и за читателите на вестника ", сподели в приветствения адрес към редакцията Нинова.
" Докато има Българска социалистическа партия, ще има ДУМА, и до момента в който има ДУМА, ще я има Българска социалистическа партия ", съобщи Корнелия Нинова.
Вестника поздравиха още ръководителят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски, ръководителят на Комисията по защита в Народното събрание, зам.-председател на Българска социалистическа партия и ръководител на Фондация " Дума " Атанас Зафиров, зам.-председателят на медийната комисия в Народното събрание Александър Симов, ръководителят на БАС Евгений Белий и други.

Георги Свиленски, ръководител на ПГ " Българска социалистическа партия за България ":

Честит рожден ден на вестник ДУМА!

От името на ПГ " Българска социалистическа партия за България " цветущ празник на всички, които четат, радват се и боледуват с насладите и болките на НАШИЯ вестник. Благодарим на тези, които се абонират или си го купуват. Благодарим на създателите и приятелите, които ни пишат! На най-верните ни другари, които всеки ден желаят думата.
От рождението си до през днешния ден ДУМА е минал почтено през годините, макар компликациите и превратностите на ориста. Защото в него са работили и работят надарени, справедливи и интелигентни публицисти!
ДУМА се роди, с цел да разнася и отстоява социалистическата концепция. ДУМА е вестникът на истината, на мощните и същински думи, на левицата и хуманизма!
Поклон пред публицистите и целия екип на вестника, които в днешните сложни времена са на поста си и вършат по този начин, че всеки ден ДУМА да я има и да доближава до читателите ни! Бъдете здрави и мощни, отстоявайте силата и свободата на словото!
Честит празник!

Атанас Зафиров, ръководител на Комисията по защита в Народно събрание, зам.-председател на Българска социалистическа партия, ръководител на Фондация " Дума ":

На многая лета, ДУМА!

Вече 32 години ДУМА остава вярна на призванието си да бъде територия на свободното слово, на истината и на надарената публицистика. Честит празник на всички редактори, публицисти и правилни читатели на вестника!
ДУМА е духовната храна, без която читателите не могат. Той продължава да е рупор на лявата концепция и на партията, която се бори за по-добър и обективен живот на хората, за независимост, тъждество и взаимност. ДУМА ще я има. Защото стремежът на хората към по-добър, по-истински и по-щастлив живот е безконечен.
Само ден откакто излезе първия брой на ДУМА, бях признат за член на Българска социалистическа партия. А преди 32 години Българска социалистическа партия одобри новото си име и даде начало на смяна, с цел да се трансформира в партията, която познаваме през днешния ден. Направи го с горделивост, без да се отхвърля от своите история, герои и славно минало. Но и с отговорност - към новите действителности и провокациите на времето. ДУМА стана изразител на тези правила на левицата и мина през ентусиазма и покрусата на времето. Но ние, социалистите, останахме на поста си. Заедно с нас остана и вестник ДУМА
Честит рожден ден, другари от ДУМА! Важните сте вие.

Евгений Белий, ръководител на Българския антифашистки съюз:

От името на Българския антифашистки съюз поздравам екипа на в. ДУМА с 32-годишнината от основаването му. Благодаря сърдечно на екипа за това, че антифашистката тематика е доста добре застъпена на страниците. Нека по този начин да продължи и отсега нататък в името на общата ни идея.

Кристиан Вигенин, зам.-председател на Народното събрание:

Уважаеми публицисти,
Скъпи другари от екипа на вестник ДУМА,
Приемете моите най-искрени поздравления към цялата Ваша публицистична гилдия във връзка 32-та годишнина от основаването на вестник ДУМА!
Вече повече от три десетилетия вестник ДУМА остава самобитна емблема за справедлива, настояща и почтена публицистика. Независимо от множеството тежки моменти, които нашето общество срещна през годините, макар дезинформацията и нежеланата обща позиция на свободата на словото у нас, вие доказахте, че сте способни всекидневно да информирате Вашите многохилядни читатели по всички настоящи тематики, и то с чест и достолепие.
Желая Ви да съхраните своята нестихваща сила в търсенето на истината и да продължавате да бъдете поръчител за публично прояснение!
Дума на две не става!

Вяра Емилова, ръководител на Фондация " Дума ":

Честит 32-ри рожден ден на вестник ДУМА!

Поздравявам екипа на ДУМА!
За тези 32 години вестникът е претърпял доста сложни и сполучливи моменти. Въпреки времето и превратностите на живота, вестникът се е съхранил, тъй като в него работят експерти, справедливи и интелигентни публицисти с остро перо!
Вие, уважаеми публицисти и сътрудници, сте неговата мощ и неговото бъдеще!
Пожелавам ви да бъдете здрави и все по този начин дейни! Пазете словото и постоянно търсете истината! А ние, неговите читатели, където и да сме в страната и чужбина - постоянно четем ДУМА!
Честит празник!

Фейсбук
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР