Веригата магазини за бяла и черна техника Зора обяви откриването

...
Веригата магазини за бяла и черна техника Зора обяви откриването
Коментари Харесай

Търговската верига Зора откри логистичен център в Божурище след инвестиция 30 милиона лева

Веригата магазини за бяла и черна техника " Зора " разгласи откриването на нов логистичен и административен център в Индустриален парк София-Божурище. Общата стойност на инвестицията надвишава 30 милиона лв.. Логистичният център, чиято първа копка се състоя през 2021 година, включва административна постройка и складова база.

Разгънатата застроена повърхност е 23 085 кв.м, включваща административна част от 3 105 кв м и складова част от 19 795 кв м, разграничена функционално на три модула, които могат да действат независимо или обединени.
 Снимка 636142
Източник:

Новият Логистичен парк ще даде опция на верига да усили потенциала си и да увеличи успеваемостта си. Офисната част е създадена за да обезпечи висок стандарт на работа за всички чиновници. Осигурени са специфични зони за хранене, отмора, както и фитнес зала.

На територията на Логистичната база има построени 4 електрозарядни станции за електрически автомобили. За този план още през 2019 година компанията получи документ клас " А " за вложения, който бе публикуван според Закона за поощряване на вложенията.
 Търговската верига
Търговската верига " Зора " влага 30 милиона лв. в нов логистичен център

Изграждането въз основата е поверено на българската строителна компания " Бараж груп "

Предстои планиране и създаване на още една складова постройка с приблизителна повърхност от 18 500 кв м. В развой на изследване и планиране е построяването на фотоволтаична централа с потенциал от 240 kW.

От началото на заработването на новия склад са открити над 30 нови работни места. Общия брой на чиновниците на " Зора " в цялата страна надвишава 850 души.

" Днес " Зора " е поръчител за качество и това, което виждаме сега, е резултат от труда на всички вас ", съобщи пред медиите заместник-министърът на стопанската система и промишлеността Ивайло Шотев.

Изграждането въз основата беше поверено на българската строителна компания " Бараж груп ", която един от водачите у нас в осъществяването на индустриални планове. Преди две години тя стартира строителството на логистичната база и.

Историята на " Зора " стартира през 1991 година с откриването на един дребен магазин. Днес веригата към този момент има 37 търговски обекта в страната, както и онлайн магазин.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР