Венса̀н Касѐл е френски актьор, роден на 23 ноември 1966

...
Венса̀н Касѐл е френски актьор, роден на 23 ноември 1966
Коментари Харесай

Да си мъж значи да си решителен и отговорен - ВЕНСАН КАСЕЛ

Венса̀н Касѐл е френски артист, роден на 23 ноември 1966 година в Париж.

Майката на Венса̀н Касѐл напуща фамилията им и бащата оставя младия Касѐл в пансион, с цел да може да се оправя с купищата задължения и отговорности в работата си. Венса̀н бяга от три такива институции.

Има тип на високомерен човек, който не си поплюва. Леко суетлив. Обича да сърфира до момента в който слънцето гали вълните и луната осветява морето. Не е костюмар, цени свободата си и не би я стегнал с вратовръзка към врата.

Започва да се снима в огромни продукции през 2000 година с филмите „ Братството на вълците “ и „ Пурпурните реки “.  През 2004 година се снима в „ Бандата на Оушън 2 “, а през 2007 година в „ Бандата на Оушън 3 “. През 2008 година Венса̀н Касѐл интерпретира именития разбойник Жак Месрин . Тази роля му носи премия Сезар за най-хубав артист.

Венса̀н демонстрира гений и в музиката. Участва в записването на песните от албума на Zap Mama – “ReCreation ”. Пее в частите “Paroles, Paroles ” и “Non, Non, Non ”.

Въпреки че не е типичен хубавец, съумява да плени една от най-красивите дами в света. Между Моника Белучи и Венса̀н Касѐл имаше мощна и откровена обич, сигурно една от най-красивите френски истории. Двамата имат две прелестни дъщери. Венса̀н има и още една щерка от втората си брачна половинка Тина .

На мен ми се нравят безумци. А още повече ми се нравят безумци, умеещи да ръководят личната си орис.

Сам със личното си безумство постоянно би трябвало да се чувстваш удобно.

Научил съм се да виждам на всяка вяра като на потребна метафора, която оказва помощ, с цел да схвана човешката природа.

Винаги би трябвало да пазиш в себе си яростта, дадена ти по рождение.

Сърфингът е миг на самотност. Когато си във водата, ти се постанова да се бориш. Когато една вълна се разбие, ние не знаем каква форма ще одобри. Идеята е да останеш изправен на краката си допустимо най-дълго, заемайки красиви пози. Това е като сантиментална или другарска връзка, кино сцена или кариера. Това наподобява на живота.

Обичам да играя злодеи. Когато бях млад, постоянно играех неприятни момчета, тъй като знаех, че мистерията и заплахата притеглят девойките.

В своите филми американците постоянно ми дават функции на отрепки. Но аз им отплащам правейки своите отрепки по-върховни от техните герои.

Харесват ми такива сюжети, при които във всяка нова сцена се появявам с ново момиче или нова кола.

По-добре да показваш принуждение на екрана, в сравнение с да го виждаш по улицата.

Добрият филм не може да се направи без огромен разход на сила, време и мисли. А с цел да снимаш неприятен филм… За това има задоволително хора и без мен.

Когато бях на седемнадесет, постъпих в циркова школа. Но популярност богу, имах разум да се откажа. В противоположен случай, в този момент пред вас би седял смешник – злобен, рисков и вероятно отчаян.

Единственото, което не бих направил за нищо на света, е това да се фотографирам гол до кръста в реклама за парфюми.

Има свирепост, която е вградена в разликите сред двата пола. На всяка възраст мъжът има опцията да стартира нов живот. При дамите не е по този начин. Наясно съм с това.

Не можеш да бъдеш принц от самото начало. Нужно е да умееш да съчетаваш в себе си бяло и черно, другояче дамата ще те прати по дяволите.

Добрите момчета би трябвало да са малко гадни, другояче просто са скучни. Лошите, в случай че са единствено гадни, не са забавни, тъй че би трябвало да намерите нещо положително в тях.

В наши дни да си неустрашим се счита съвсем за срамно. Трябва да бъдеш по-нежен, по-уязвим. Но мисля, че в случай че всички мъже станат по-женствени и уязвими, ще имаме проблем.

Фалшивите показа за неустрашимост и женственост се набиват в главите на хората от обществените медии.

Нашият свят страда от липса на неустрашимост. Да си мъж не значи да имаш планина от мускули. Означава да си съдбоносен и да поемаш отговорност.

Женя се за самостоятелни дами. Без даже да се афишират за активистки, Моника и Тина са такива, с помощта на техния метод на живот, на облиците си, на техните условия.

Преди няколко години на въпроса, какво бих направил пет минути преди края на света, отговорих: бих скочил с парашут. Сега бих предпочел да съм ангажиран с това да върша обич с жена ми.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР