Венецуелските власти затвориха морската граница с три холандски острова в

...
Венецуелските власти затвориха морската граница с три холандски острова в
Коментари Харесай

Венецуела затвори морската граница с три холандски острова в Карибско море

Венецуелските управляващи затвориха морската граница с три холандски острова в Карибско море, в регион, обвързван с опитите да бъде доставена американска филантропична помощ, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

Затварянето за неопределен срок на морската граница се отнася за плаването на търговски и риболовни кораби сред Венецуела и островите Кюрасао, Аруба и Бонер, сподели представител на управляващите на венецуелския щат Фалкон, прецизира Българска телеграфна агенция.

Опозиционният водач Хуан Гуайдо, който се самопровъзгласи за краткотраен президент на Венецуела, изиска интернационална филантропична помощ. Той чака доставките да стартират в събота и да влизат във Венецуела от Колумбия, Бразилия и остров Кюрасао, на 65 км от венецуелския бряг.

Президентът Николас Мадуро съобщи, че не е нужна помощ, тъй като във Венецуела няма филантропична рецесия, припомня АП.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР