Велико Търново. Прокурор Тихомир Шабов встъпи в длъжността административен ръководител

...
Велико Търново. Прокурор Тихомир Шабов встъпи в длъжността административен ръководител
Коментари Харесай

Тихомир Шабов ще е районен прокурор на Велико Търново за втори мандат

Велико Търново. Прокурор Тихомир Шабов встъпи в длъжността „ административен началник – областен прокурор “ на Районна прокуратура – Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Велико Търново . Шабов е определен за втори мандат на поста с решение на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС) от 24 март. Актът за встъпване в служба беше подписан в наличието на Таня Недкова – апелативен прокурор Велико Търново, и на окръжния прокурор Христо Христов.

Прокурор Тихомир Шабов има над 21 години юридически стаж, напълно в органите на правосъдната власт. Неговата професионална кариера стартира като следовател в Окръжната следствена работа – Велико Търново, която служба заема в интервала от 2000 до 2006 година. В интервала от 2006-а до 2015-а е прокурор в Районна прокуратура – Велико Търново, а от 2015-а до 2020-а е неин административен началник.

С решение на Прокурорската гилдия по протокол № 41/18.11.2020 година е избран за изпълняващ функционалностите „ административен началник – областен прокурор “ на Районна прокуратура – Велико Търново.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР