Веднъж се живее! си казал Бил Гейтс и резервирал апартамент

...
Веднъж се живее! си казал Бил Гейтс и резервирал апартамент
Коментари Харесай

5 места в България, които са по джоба на Бил Гейтс

" Веднъж се живее! " си споделил Бил Гейтс и резервирал апартамент във Велинград за Нова година. Този анекдот се завъртя у нас часове откакто станаха ясни офертите за новогодишните пакети в някои хотели в СПА столицата на България.

Цените за празничния ваучър в България варират от 100 лв. до 8 бона. Най-ниска цена, предстоящо, оферират междинният клас заведения. Там новогодишният ваучър може да излезе до скромните 150 лева, като в куверта влизат жива музика, пиянство и ястие на стомах. В другата прекаленост са тридневните пакети за ЧНГ, изключително в СПА курортите. Тази година Велинград си завоюва вниманието както на Бил Гейтс, по този начин също на цяла България, прочу се и в нашите прилежащи страни с ударна цена. 3450 лева е най-евтината оферта за посрещане на 2023 година в петзвезден хотел в СПА градчето. В златната среда като съответствие цена-предложение се подреждат зимните ни курорти като Боровец и Пампорово - до 1300 лева за седмица в четиризвезден хотел.

Със сигурност доста от офертите за идните коледни и новогодишни празници са по джоба на Бил Гейтс, само че не и по този на множеството българи.

Топ 5 на най-скъпите предложения у нас:  

1. 7880 лева.  - тъкмо толкоз коства тридневен пакет за четирима във ВИП апартамент в първокласен хотел във Велинград. Ако желаете да останете ден повече, ще би трябвало да броите близо 12 бона. Пакетът, естествено, не включва единствено изискана стая, а цялостна стратегия - закуски, вечери, прилагане на СПА центъра, също музикална стратегия. Ангажирани са доста звезди, като Преслава, Стефан Илчев, Крисия, DJ Дамян, 100 Кила и други.

2. 4500 лева.  - това е цената на наем на апартамент в Банско за Нова година, само че в границите на седмица.

3. 3200 лева.  - толкоз коства отмора в четиризвезден хотел на Боровец, като в тази сума влиза само закуска

4. 2500 лева за седмица в къща в Бачково за ЧНГ.

5. 2000 лева.  - едноседмична новогодишна отмора в петзвезден хотел на Пампорово, само че без включена никаква храна.

Ако Бил Гейтс счита, че има повече благоприятни условия и тези предложения са за „ жълти стотинки “, може да се ориентира някъде надалеч от страната.

И по света: 

1. 42 000 лева за седмица на Малдивите за Нова година.

2. 4000 лева за парадайса на Сейшелите.

 3. 3600 лева за 7 дни на Занзибар.

 4. 3500 лева за седмица на о-в Мавриций.

 5. 3000 лева за 5 дни в Дубай.

Къде е най-евтино:

1. 270 лева - Ниш, Сърбия, за две нощувки и закуски.

 2. 300 лева за четири нощувки в Гърция.

 3. 650 лева за седмица в хотел в Австрия.

 4. 620 лева за 6 дни в ски- курорт във Франция.

 5. 600 лева за 5 дни в италиански ски курорт.

 6. 1200 лева за 10 дни в Египет.

В последна сметка, голямата разлика в цената на почивките и новогодишните купони у нас и в чужбина ще накара мнозина да посрещнат празниците не вкъщи. Справка демонстрира, че резервациите за празнични ваканции и почивки отвън България, направени от българи, са в пъти повече от тези, които сме създали в родните хотели, курорти и СПА центрове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР