Вечеря за завършващи студенти по право в Калифорнийския университет в

...
Вечеря за завършващи студенти по право в Калифорнийския университет в
Коментари Харесай

Професор по право в Калифорнийския университет в Бъркли се изправя срещу пропалестински студент по време на вечеря в задния двор

Вечеря за завършващи студенти по право в Калифорнийския университет в Бъркли се трансформира в най-новата точка на възпламеняване на свободата на словото и опасенията за Ислямофобията и антисемитизмът в университетските кампуси, до момента в който войната в Газа бушува.

Видео, снимано от студент по право и споделено с NBC News, демонстрира по какъв начин професорът по право Катрин Фиск се пробва да грабне микрофона от ръцете на палестински студент по време на митинг на събитие единствено с покана това седмица.

Фиск и нейният брачен партньор, деканът на юридическия факултет Ервин Чемерински, бяха домакини на събитието на вечеря в задния двор на дома им във вторник.

Малак Афане беше един от 60-те студенти, поканени на това, което трябваше да бъде тиха вечер преди дипломирането идващия месец. Но се обърна, когато Афане се изправи и стартира да изнася неодобрена тирада през безжичен микрофон, който беше донесла със себе си.

„ Мир и благословии на всички вас “, започ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР