Вече близо десетилетие суперзвездата на алпийските ски при дамите Линдзи

...
Вече близо десетилетие суперзвездата на алпийските ски при дамите Линдзи
Коментари Харесай

Най-накрая разрешават на Линдзи Вон да се състезава с мъже?

Вече близо десетилетие суперзвездата на алпийските ски при дамите Линдзи Вон показва обществено желанието си да взе участие в съревнование с мъже, като наподобява, че най-сетне Международната федерация (ФИС) ще почете настояването. От ФИС оповестиха в сряда, че ще обмисли предлагането на американката на публично събиране на 5 октомври, като концепцията е тя да бъде записана в стартовия лист на някое от спусканията през сезона в Световната купа, защото точно скоростните дисциплини са най-силни на Вон.

Lindsey Vonn always wanted to ski against men. She might finally get her chance. https://t.co/uEE4fnAr4q
— The New York Times (@nytimes) September 28, 2017
Тя самата постоянно тренира с сътрудниците си от мъжкия кортеж по пистите за втурване, като съгласно неофициални резултати постоянно финишира преди някои от представителите на “силния пол”. “Не знам по какъв начин бих се показала, само че тъкмо по тази причина го желая. А и не виждам за какво не, откакто още повече хора ще извърнат внимание на ските”, споделя самата Вон, чието предпочитание е да се включи в мъжкото втурване особено на канадската писта в Лейк Луис, където тя има цели 18 победи на сметката си. 33-годишната рекордьорка по победи в Световната купа разгласи, че най-вероятно сезон 2018/19 ще бъде нейният финален в алпийските дисциплини.
Threatened by countless career-ending injuries, @Lindseyvonn's unbreakable spirit has helped her find victory on the other side. #UnlikeAny pic.twitter.com/F36Rz2Tdyc
— Under Armour (@UnderArmour) September 28, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР