Вчера в Чунцин китайският председател Си Дзинпин участва в семинар,

...
Вчера в Чунцин китайският председател Си Дзинпин участва в семинар,
Коментари Харесай

Си Дзинпин посети Чунцин и взе участие в семинар за развитието на Западен Китай

Вчера в Чунцин китайският ръководител Си Дзинпин взе участие в семинар, отдаден на развиването на Западен Китай. В изявлението си той акцентира, че тази част на страната играе извънредно значима роля в цялостната национална стратегия за промени и развиване, и прикани за повишение на нейната сложна мощност и качества за устойчивото развиване.

Си Дзинпин уточни, че от пет години насам, когато Централен комитет на ККП пое ангажимент за предпочитано развиване на Западен Китай, опазването на околната среда там е постигнало обилни резултати, повишили са се качествата за висококачествено развиване, построява се ускорено структурата на отворена стопанска система и се покачва стабилно стандартът на живот. 

Западен Китай, дружно с останалите региони на страната, върви по новия път на всеобхватно създаване на съвременна социалистическа страна, добави още Си Дзинпин. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17977 " ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в изборитеАлтернативен Поглед25377Д-р Мариян Карагьозов: Вижда ли се краят на ерата Ердоган след локалните избори в Турция?Алтернативен Поглед19017Д-р Мариян Карагьозов: Ще има ли серпантина на ескалацията на израелско-иранския спор?Алтернативен Поглед66124В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед39847Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед129768Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед89420Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагера Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР