Вчера с особено внимание чух изказването на младежа заместник-кмет по

...
Вчера с особено внимание чух изказването на младежа заместник-кмет по
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Припомням на младежа, зам.-кмет на транспорта, че МВР не е агенция за недвижими имоти!

" Вчера с изключително внимание чух изявлението на младежа заместник-кмет по превоза от Столичната община. И следва да му напомня, че министерство на вътрешните работи не е организация за недвижими парцели. Така, че това е напълно ангажимент на Столичната община ".

Така министърът на вътрешните работи Калин Стоянов коментира продължаващия интензивен спор във връзка с новата организация на придвижването по бул. " Патриарх Евтимий ", бул. " Витоша " и ул. " Проф. Фритьоф Нансен " в столицата, който провокира и митинги на живущите в региона на НДК.

" Относно съгласуването със Столична дирекция на вътрешните работи, там процедурата е забавна и действително се движи от 2015 година досега, т.е. към този момент 8 години. Многократно станахме очевидци на митинги тъкмо по тази линия. Ние чакаме входирането на документите и откакто бъдат прегледани, ние ще дадем нашето мнение ", разясни Стоянов.  

" Според мен, не е доста правилно на този стадий, без да имаме обезпечени паркинги, да се прави това нещо ", разяснява тематиката на въпрос на " Фокус " още във вчерашния ден вътрешният министър Калин Стоянов.

" Вижте, аз не знам, може би това позволение е обещано обратно във времето. Доколкото слушам, преди няколко години са гласувани и взети всички тези решения. Аз персонално не утвърждавам това, което се случва там. Мисля, че ще възникне проблем и ще се образуват тапи. Да, хубаво е това, което се прави, само че аз персонално съм на мнение, че София би следвало да обезпечи преди всичко както подземни, по този начин и надземни паркинги за всички тези коли, които са в централна градска част и чак тогава да се мислим за това, което се прави в моменти с тези алеи ", бе безапелационен служебният вътрешен министър.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР