Възраждане“ ще открие кампанията за изборите за Народно събрание и

...
Възраждане“ ще открие кампанията за изборите за Народно събрание и
Коментари Харесай

„Възраждане“ ще открие предизборната си кампания от Велико Търново

„ Възраждане “ ще открие акцията за изборите за Народно заседание и Европейски парламент на 10 май 2024 година (петък) във Велико Търново.

 

От 13 часа на пл. " Майка България " ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, лидерът на листата за Европейски парламент Станислав Стоянов, вторият в листата Петър Волгин и всички останали претенденти от " Възраждане " за европейски парламент, както и водачите на всички листи за Народно заседание ще проведат брифинг за представителите на медиите.

 

След 14 часа претендентите на „ Възраждане “, дружно с членове и симпатизанти на Организацията ще посетят музеите „ Църква „ Св. Димитър Солунски “ и „ Трапезица “.

 

Очаква се плануваното шествие из Стария град, започващо от подножието на Царевец към 16 часа да събере голям брой последователи на политическата организация.

 

От 16:30 часа в катедралния храм „ Рождество Богородично “ ще бъде отслужен молебен за България.

 

От 18:30 часа в залата на музей „ Възраждане и Учредително заседание “ ще се състои отворена среща с поданици на Велико Търново и района. На нея ще участват Станислав Стоянов и заместник-председателят на 'Възраждане " и Народното събрание Цончо Ганев. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР