Възраждане“ могат да претендират не за националистическа, а за истинска

...
Възраждане“ могат да претендират не за националистическа, а за истинска
Коментари Харесай

Партията на народа! Пазач, бакшиш, корумпиран милиционер и охкаща в еротичен телефон са депутати от „Възраждане“

„ Възраждане “ могат да претендират не за националистическа, а за същинска национална партия, майтапят се техни сътрудници в Народното събрание. Сред депутатите на Костадин Костадинов има хора с най-популярните и елементарни специалности.

 Звезделина държи микрофона по доста „ любопитен “ метод

Жалко, че сервитьорката Звезделина Каравелова, някогашна участничка в състезания за хубост от Свети Влас до Созопол, остана на косъм отвън мраморната постройка. Борис Аладжов избра да влезе от Бургас и прецака хубавицата, трета в листата.

Настоящ народен представител е работел като камионджия, издаде в тв предаване Радостин Василев, някогашният състезателен министър. Не загатна име, само че ще го питаме. Един от водачите твърдял във визитката, че има строителна компания, само че в действителност санирал персонално блокове, мажейки с двама-трима другари.

До „ Галерия “ стигна любопитна информация, че друго от лицата на „ Възраждане “, представящо се също като предприемач, в действителност е бил елементарен надзирател на цех до Варна. Нещо повече, той бил уволнен, защото разпространявал измежду сътрудниците си охранители искрено нацистки теории. Работим за детайлности и към този момент ще запазим името му в загадка.

 Емо Янков бил бакшиш в града под тепетата

Реклама

Таксиметров водач в Пловдив е Емил Янков, прочул се още в предишния парламент, когато трябваше да замести напусналата депутатка Елена Гунчева. Последната обаче раз-мисли, само че по този начин или другояче скоро по-късно Народното събрание беше необуздано.

 Искра Михайлова има с какво да впечатли Костя Копейкин

Безспорно, най-хитова специалност е имала острието на групата – старозагорката Искра Михайлова. Дамата със странна татуировка на единия крайник е обслужвала еротична линия, за което пръв заяви Narod.bg. Лошо няма, почтен труд си е!

 Арангелов бе изритан от Министерство на вътрешните работи

Разбира се, в партията на „ копейките “ не може без полицай. Такъв е заместник-шефът на групата Александър Арангелов, който е уволнен през 2008 година от Трето районно след следствие за желан рушвет.

„ Възраждане “ са и фамилна парламентарна група, защото уредникът на партията Николай Дренчев направи депутати братовчедите си Димо Дренчев и Димчо Димчев.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР