Възмутени хора са се натъкнали на публикация в социалната мрежа

...
Възмутени хора са се натъкнали на публикация в социалната мрежа
Коментари Харесай

Обижда ли началникът на отдел „Връзки с обществеността“ на Община Бургас жителите на село Твърдица?

Възмутени хора са се натъкнали на обява в обществената мрежа Фейсбук на началника на отдел „ Връзки с обществеността “ в Община Бургас Стефан Минчев , в която съгласно тях той наскърбява хората от село Твърдица като ги назовава „ елементарни “ .

Както към този момент Искра.бг писа, през последните дни се развихря, а точно село Твърдица. Жителите на селото настояват, че са били излъгани от ГЕРБ и управлението на Община Бургас по време на предизборната акция на локалните избори през месец Октомври.

Не след дълго, последва и, които също настояват, че са били подведени от представители на Община Бургас по време на сесията на Общински съвет – Бургас, която се е организира на 22 февруари. На нея администрацията е уведомила съветниците, че са извършени срещи с поданици и кметицата на село Твърдица и те нямат срещу основаването на новата услуга за хора с деменция в селото.

Днес с нас обаче се свързаха жители, които показаха крайното си отвращение от хора, които работят в администрацията на Община Бургас и са си разрешили да показват острите си позиции против жителите на село Твърдица, а различен представител на общината даже да ги назовава „ елементарни “.

В случая става въпрос за началника на отдел „ Връзки с обществеността “ в Община Бургас Стефан Минчев. В поста си в обществената мрежа Фейсбук, той стартира с „ Прост народ – слаба страна “ . Хората недоумяват по какъв начин е допустимо човек, който заема обществена служба, да си разрешава да наскърбява някого, единствено тъй като не е склонен с това, което желае да осъществя администрацията .

Стефан Минчев. Снимка: Скрийншот от Фейсбук

Хората, които се свързаха с Искра.бг също разясниха, че Община Бургас в лицето на Димитър Николов имат спорната процедура да употребяват недоволството на хората, както им е комфортно . Припомняме, че обратно в годините е имало случаи, в които групи хора са имали стремежи и хрумвания, като да вземем за пример техният регион да стане синя зона, само че администрацията в лицето на кмета е казвала, че щом има недоволни и хора, които не желаят нещо да се случи, то няма да се осъществя .

Същият случай е и с концепцията на ОЗБГ за многоетажен паркинг в региона на квартал „ Възраждане “ . Там още веднъж имаше отпор от страна на Община Бургас с аргумента, че има хора, които не желаят да има паркинг.

Кметът на Бургас Димитър Николов е заявявал, че един неудовлетворен жител да има, то това е задоволително дадена концепция да не се осъществя .

Сегашната реакция на Стефан Минчев обаче, демонстрира, че хората очевидно би трябвало да се преценяват с концепциите на кмета Димитър Николов и нямат право да възроптават против тях. Инак, те са „ елементарни хора “.

Хората, които ни потърсиха. ни споделиха, че има и други хора, които работят в Община Бургас и са си разрешили да квалифицират дейностите на жителите в село Твърдица по най-различни способи.

Друг чиновник на Община Бургас даже категоризира като „ срамотия “ дейностите на хората, които били срещу концепцията на кмета.

Христиана Димитрова. Снимка: Скрийншот от Фейсбук

В умозаключение, мнението на хората, които потърсиха Искра.бг е, че е неприемливо чиновници, заемащи обществени позиции да наскърбяват или квалифицират дейностите на хората , още повече в обществените мрежи. Хората се надяват, че ще видят и обществени извинения от въпросните лица в обществените мрежи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР