Възможностите на глобалния свят са много, като някои българи ще

...
Възможностите на глобалния свят са много, като някои българи ще
Коментари Харесай

Велинград бие по цени Малдивите и о. Мавриций за Нова година. Къд...

Възможностите на световния свят са доста, като някои българи ще предпочетат да остават у нас, други ще отидат в чужбина, трети - ще си останат у дома или ще честват фамилно.

Направихме бърза инспекция какви са опциите ни.

След като предходната година оферта на хотел във Велинград за Нова година за 4 нощувки стигна сума от 11 500 лв. - което, несъмнено, продължава да се носи като шокираща история в градския комизъм, хотелиерите са решили да понижат дължината на празничния уикенд и надлежно цената. 

На същото място, което разгласи цена от съвсем 12 хиляди лв., виждаме, че най-скъпата оферта към този момент включва 3 нощувки със закуска и вечеря, както и празнична стратегия. на цена от 7550 лв.. Това прави цената на нощувката на човек тази година 629 лева, което е с 89 лева по-малко от предходната година.

Разглеждайки офертите обаче, виждаме, че 7207 лв. ни излиза, в случай че решим да си създадем екскурзия със 7 нощувки до Малдивите . В цената е включена както самата отмора и храненията ни, по този начин и превоз, застраховка, новогодишно тържество. Отбелязваме обаче, че тук цената е на човек.

Ако решим да отидем до остров Мавриций пък, бихме платили 6619 лв.. Нощувките още веднъж са 7, като в цената са включени всички хранения, превоз и застраховка.

Разглеждаме и опциите за посрещане на Нова година в България. Ако отидем в Пампорово , към 690 лв. на човек ще ни коства пакетът в 4-звезден хотел. Средната оферта на къщите за посетители е 40-50 лв. на човек. 

При СПА хотелите в планинските курорти цените стартират от пакети по 800 лв. за 3 нощувки в двойна стая, само че офертите стигат и до 3500-3800 лева за първокласен спа пакет във Велинград, което още веднъж прави града най-скъпата дестинация у нас.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР