Възможностите на глобалния свят са много, като някои българи ще

...
Възможностите на глобалния свят са много, като някои българи ще
Коментари Харесай

Велинград, Малдивите или о. Мавриций? Ето офертите за Нова година

Възможностите на световния свят са доста, като някои българи ще предпочетат да остават у нас, други ще отидат в чужбина, трети - ще си останат у дома или ще честват фамилно.

Направихме бърза инспекция какви са опциите ни.

След като предходната година оферта на хотел във Велинград за Нова година за 4 нощувки стигна сума от 11 500 лв. - което, несъмнено, продължава да се носи като шокираща история в градския комизъм, хотелиерите са решили да понижат дължината на празничния уикенд и надлежно цената. 

На същото място, което разгласи цена от съвсем 12 хиляди лв., виждаме, че най-скъпата оферта към този момент включва 3 нощувки със закуска и вечеря, както и празнична стратегия. на цена от 7550 лв.. Това прави цената на нощувката на човек тази година 629 лева, което е с 89 лева по-малко от предходната година.

Разглеждайки офертите обаче, виждаме, че 7207 лв. ни излиза, в случай че решим да си създадем екскурзия със 7 нощувки до Малдивите . В цената е включена както самата отмора и храненията ни, по този начин и превоз, застраховка, новогодишно тържество. Отбелязваме обаче, че тук цената е на човек.

Ако решим да отидем до остров Мавриций пък, бихме платили 6619 лв.. Нощувките още веднъж са 7, като в цената са включени всички хранения, превоз и застраховка.

Разглеждаме и опциите за посрещане на Нова година в България. Ако отидем в Пампорово , към 690 лв. на човек ще ни коства пакетът в 4-звезден хотел. Средната оферта на къщите за посетители е 40-50 лв. на човек. 

При СПА хотелите в планинските курорти цените стартират от пакети по 800 лв. за 3 нощувки в двойна стая, само че офертите стигат и до 3500-3800 лева за първокласен спа пакет във Велинград, което още веднъж прави града най-скъпата дестинация у нас.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР