ВЪВХОДЯйки в мекия център за игра, облечен в златни блестящи

...
ВЪВХОДЯйки в мекия център за игра, облечен в златни блестящи
Коментари Харесай

Аз съм секси мека сирена и нося костюм на игрището – ревниви майки блестят, отказвам да се поддам на скучната бригада

ВЪВХОДЯйки в мекия център за игра, облечен в златни блестящи лунни ботуши и ретро кожено палто, Каролин Андерсън се усмихва радостно.

Тя чака с неспокойствие да прекара един следобяд със сина си, Тео-Зевс, само че също по този начин й харесва концепцията да напусне „ скуците “, които посещават заведението със личните си деца.

И по този начин, оставяйки палтото и чантата си на една седалка, координаторът на събитията Каролин, на 39 години, от Мърсисайд, разкрива цялостен костюм с цип начело и по цялото тяло, който демонстрира всичко.

p> С деликатно нанесен грим и завършена прическа, Каролин хваща ръката на петгодишния Тео-Зевс и двамата вършат бягащ скок в топката, до момента в който смаяните родители сочат и гледат.

„ Можете ли да повярвате какво тя носи? " споделя една майка, задоволително мощно, с цел да може обичащата развлечение Каролин да я чуе.

„ Тя коя си мисли, че е? “ хили се нейният другар. „ Меката игра не е за моделиране. Имам поради костюм, лунни ботуши и място за хубост! Позорно е. “


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР