Във вторник американският окръжен съдия Алън Джонсън нареди на Грийн

...
Във вторник американският окръжен съдия Алън Джонсън нареди на Грийн
Коментари Харесай

Жена е осъдена да плати 300 000 долара за подпалване на единствената клиника за аборти в Уайоминг

Във вторник американският областен арбитър Алън Джонсън подреди на Грийн да заплати цялостните 298 000 $, поискани от прокурорите, като 240 000 $ отиват за застрахователя на клиниката, 33 5000 $ за притежател на постройката и $24 500 на шефа на клиниката Джули Бъркхарт.

„ Не единствено имахме прочувствената битка и тази контузия от палежа, само че също по този начин беше много мъчно за нас финансово. Така че се веселя, това е последната част и тя е спряна “, сподели Бъркхарт след присъдата.

Днес Wellspring е единствената клиника в Уайоминг, която предлага както хапчета, по този начин и хирургични аборти. Друга клиника в Джаксън, която оферираше единствено аборти с хапчета, затвори порти на 15 декември заради инфлация под формата на покачващи се наеми и други разноски.

Доминираният от Републиканската партия законодателен орган на щата Каубой одобри закони за възбрана на съвсем всички аборти, в това число посредством хапчета, само че арбитър е блокирал тези проекти, до момента в който тя преглежда обжалването на четири дами и две...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР