Във времената, в които технологиите ни позволяват да мечтаем, както

...
Коментари Харесай

Pure Storage FlashExpress Suite - оптимизирано решение за съхранение на данни за малки бизнеси без технически персонал


Във времената, в които технологиите ни разрешават да мечтаем, както в никакъв случай до момента, не е разумно да робуваме на стандарти. Като този, че сървърът за данни е комплицирано и скъпо устройство, което се конфигурира мъчно и се настройва и ъпгрейдва още по-трудно. Вече години наред американската компания Pure Storage потвърждава, че има и различен метод към застраховане на потребностите от предпазване на информация и решението ѝ FlashExpess Suite, което включва хардуер, програмен продукт и абонаментна поддръжка, безапелационно го потвърждава.

Съхранението на данни – преосмислено в духа на интуитивността

Реално няма причина поръчката, инсталацията и употребата на сървър за данни да е по-сложен развой от това да купите нов смарт телефон и да го пригодите за личните си потребности. Когато пакетът е задоволително развъртян и премислен, той просто работи.

Не е нужно да приемате това изказване на почтена дума. Казват го над 85% от клиентите, които са задоволени от продуктите и обвързваните с тях услуги (NSP индекс). Казва го и уважаваната компания за пазарни изследвания и разбори Gartner, която за 9-та поредна година класира Pure Storage като Magic Quadrant Leader и на водеща позиция във връзка с облекчаване на желанията на своите клиенти в категория Primary Storage.

Pure Storage FlashExpess Suite ще е във вашия офис не след няколко месеца, а много по-скоро, с помощта на положителното обмисляне на компанията и складовите наличия.

Инсталацията лишава съвсем невероятните 60 минути. Всичко нужно идва в една кутия, където с изключение на сървъра, ще намерите и 6 кабела, които би трябвало да свържете. А за това най-вероятно въобще няма да ви би трябвало напътствие.

Софтуерът е авансово конфигуриран и конфигуриран, няма потребност от донастройка и в допълнение свързване с облак, а информацията е напълно криптирана.

Също толкоз хубаво е, че Pure Storage дават обещание наличност от порядъка на 99,9999% и инертност от 150 μs. Зад тези индикатори стоят бързи флаш носители и резервирана active-active архитектура, което прави системата доста надеждна.

Не е изненада, че толкоз съвременно решение разполага с гъвкава система за ръководство, която може да приоритизира продуктивността за другите задания на база QoS и да се достъпва даже от смарт телефон. Изкуствен разсъдък се грижи за ранното разкриване на евентуални проблеми и своевременното им отбягване.

източник: Pure Storage

Нуждата от квалифицирана поддръжка – бичът за разноските на всяка компания

В казаното до тук главен акцент е добре премисленият дизайн и оптимизацията на решението, тъй че то да се нуждае от най-малко поддръжка и да не изисква непрекъснато наблюдаване от висококвалифицирани експерти. Трудно е да се каже какъв брой пари икономисва това на бизнеса, само че сигурно сумата е забележителна, а да не забравяме, че в уравнението влиза освен цената, само че и изгубеното време и в най-лошия случай – прекъсването на работата на цялата компания или част от нея.

Когато пристигна време за напредък

От Pure Storage подчертават точно на това – тяхното решение предстои на ъпгрейд без спиране на работата, което е същинско благополучие за постоянно работещия на високи обороти актуален бизнес.

Pure Storage FlashExpess Suite идва с 3-годишен Evergreen Storage абонамент с време за реакция на идващия работен ден. А това не са празни обещания и пожелания, т.е. клиентите не са сами при пораждане на потребност от квалифицирана услуга.

източник: Pure Storage

Не на последно място – икономично и екологично

Предлаганите четири модела сървъри за данни се доставят в интегрирано 3U шаси с висока компактност на данните и ефикасен потенциал 24, 46, 94 или 147 TiB. Свързването към останалата инфраструктура се реализира посредством 16/32 Gb/s Fibre Channel (NVMe-oF Ready), 10/25 Gb/s Ethernet iSCSI и 1 Gb/s портове за ръководство и репликиране. Пиковата консумация на електричество е 973W при оптимално натоварване. Последното разрешава на Pure Storage FlashExpess Suite да обещае до 30% понижение на общата цена на владеене, а това не е за подценяване в дълготраен проект.

Ако и вашият бизнес се нуждае от новаторско решение за предпазване на данни, което да пести разноски още от първия ден на употреба, можете да се запознаете с продуктите на Pure Storage на, който ще се състои на 24.01.2023 година от 10.30 ч. Регистрацията е безвъзмездна, а участниците получават подарък от Pure Storage.
16
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР