Във връзка с подадено проектно предложение от Община Твърдица по

...
Във връзка с подадено проектно предложение от Община Твърдица по
Коментари Харесай

Държавен фонд „Земеделие“ одобри проектно предложение на Община Твърдица

Във връзка с подадено планово предложение от Община Твърдица по Процедура – Енергийна успеваемост „ Реконструкция, ремонт, съоръжение и/или обзавеждане на общински здания, в които се дават публични услуги, за възстановяване на тяхна енергийна успеваемост “ по подмярка 7.2. „ Инвестиции в основаването, подобряването или разширението на всички типове дребна по мащаби инфраструктура “ от мярка 7 „ Основни услуги и възобновяване на селата в селските региони “ от ПРСР 2014 – 2020.

Държавен фонд „ Земеделие “ ни уведомява, че след извършена оценка предлагането е включено в листата и е утвърден размер на безплатна финансова помощ на стойност 975 029,20 лв. (деветстотин седемдесет и пет хиляди двадесет и девет лв. и двадесет стотинки), представляващ 100% от утвърдените капиталови разноски.

Чрез осъществяването на ограниченията за енергийна успеваемост ще се усъвършенства цялостния образ на постройката на бившето минно общежитие, както и ще се реализира в огромна степен самостоятелност чрез монтирането на покрива ФЕЦ за лично ползване.

Проектъте в сходство с правилата на устойчивото развиване, дълготрайния стопански напредък, общественото доближаване, опазването на околната среда, повишение на ресурсната успеваемост и намаляване на последствията от изменение на климата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР