Във връзка с инцидент от 2 май - сбиване между

...
Във връзка с инцидент от 2 май - сбиване между
Коментари Харесай

Стана ясна причината за тийнейджърското меле в Габрово

Във връзка с случай от 2 май - сборичкване сред две групи, и придобил известност в обществените мрежи, в районно управление (на МВР) Габрово бе осъществена инспекция. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В хода на следствието е открито, че причина за сбиването не е ненавист на етническа основа, а е в резултат на предишно другарство и влошени междуличностни връзки. Прегледани и оценени са и видеозаписи от камери. Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Габрово приканва жителите да не се поддават на злонамерени клюки за съзнателно напрежение.

Припомняме, че на 2 май, към 20:30 часа, в районно управление (на МВР) Габрово е получен сигнал за сборичкване сред две групи лица на ул. " Скобелевска ". На място неотложно са изпратени автопатрулни екипи, които откриват двама потърпевши.

Същите са откарани за обзор в МБАЛ " Д-р Тота Венкова “, като след прегледа са освободени. В резултат на извършените оперативно-издирвателни мероприятия са открити причинителите на действието – пет лица на възраст сред 13 и 18 години.

За случая навреме е известена Районна прокуратура – Габрово.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР