Във видеоклип, публикуван в X, известен преди като Twitter, г-н

...
Във видеоклип, публикуван в X, известен преди като Twitter, г-н
Коментари Харесай

Борис Джонсън ще се присъедини към GB News като водещ и коментатор

Във видеоклип, оповестен в X, прочут преди като Twitter, господин Джонсън сподели, че е „ разчувствуван да кажа, че скоро ще се причисля – и предлагам откровените си отзиви за света каузи ".

" Ще приказвам за големите благоприятни условия за Глобална Англия - както и за провокациите - и за какво най-хубавите ни дни занапред предстоят. "

Назначаването е евентуално ще повдигне спомагателни въпроси, откакто GB News беше открито, че е нарушил разпоредбите за безпристрастност от регулаторния орган Ofcom предишния месец по време на изявление сред канцлера Джереми Хънт и сътрудниците депутати от торите Естер Маквей и Филип Дейвис.

Най-нова политика: Натискът се ускорява Кийр Стармър като друга висша фигура на Лейбъристката партия приканва за преустановяване на огъня в Газа

Епизод от Събота заран с Естер и Фил включваше авансово записано изявление, което се концентрира върху метода на държавното управление към икономическата и фискалната политика преди бюджета, който беше разгласен четири дни по-късно.

Доминик Къмингс, Лий Кейн и Мартин Рейнолдс ще дадат показания на следствието за Коронавирус идната седмица

The watchdog получи 45 тъжби от фенове и сподели, че следствието му откри, че програмата „ в огромна степен отразява гледните точки на разнообразни посоки в Консервативната партия “.

Общо регулаторът има седем дейни следствия на телевизионния оператор.

След предлагането на GB News, господин Джонсън, който ще поеме ролята си през новата година, потърси съвет от наблюдаващия на назначенията, Консултативния комитет по бизнес назначения (ACOBA).

< p> В него се споделя, че „ не счита да се причисли към GB News като водещ, с цел да повдигне някакви съответни опасения според разпоредбите на държавното управление “.

Въпреки това, той подсети на някогашния министър-председател за неговата „ отговорност да ръководи коректността на съответните елементи от работата, осъществена с GB News ".

" По-специално, като някогашен министър-председател, би трябвало да внимавате да не предложите несправедлива визия вследствие на вашия достъп до информация и евентуално въздействие в държавното управление ", се споделя в него.

Комисията му предложи да съблюдава редица условия, в това число да не разкрива никаква " привилегирована информация, налична за вас от времето ви на министерски пост " и че не би трябвало стане „ персонално зает в лобирането пред държавното управление на Обединеното кралство или неговите самостоятелни органи от името на GB News “ в продължение на две години от последния си ден на поста.

Във видеото, обявяващо назначението, господин Джонсън също даде обещание, че ще даде своите „ неподправени възгледи за всичко – от Русия, Китай, войната в Украйна и по какъв начин посрещаме всички тези провокации, до големите благоприятни условия, които стоят пред нас “.

Прочетете повече:
Доминик Къмингс, Лий Кейн и Мартин Рейнолдс ще дадат показания на следствието за Коронавирус идната седмица
Разследване за Коронавирус: Съпругата на Джонсън е била „ същинско отговорно лице “, споделя шефът на Уайтхол в известието на WhatsApp

Откакто той напусна предходната година, господин Джонсън също има седмична колона в Daily Mail, която съгласно известията му печели годишна шестцифрена сума.

В този случай ACOBA откри някогашния министър председател за отговорен в „ очевидно нарушаване " на разпоредбите, свързани с работните места отвън Народното събрание, откакто той осведоми надзорния орган за новата си графа единствено половин час преди тя да бъде обществено оповестена.

Назначаването на господин Джонсън идва след неотдавнашния спор в GB News, който видя телевизионния оператор уволни високопоставения помощник Лорънс Фоксоувър, който направи мнения за журналистката Ава Еванс.

Калвин Робинсън също беше уволнен по време на случая, до момента в който Дан Уутън остава отхвърлен.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР