Вътрешното министерство твърди в нов документ, че правителството на се

...
Вътрешното министерство твърди в нов документ, че правителството на се
Коментари Харесай

Повече от половината от търсещите убежище, разпределени за извеждане в Руанда, не могат да бъдат намерени, според собствения доклад на правителството

Вътрешното министерство твърди в нов документ, че държавното управление на се е съгласило „ по принцип “ да одобри 5700 убежища търсещи леговище от Обединеното кралство, само че признава, че единствено 2 143 посещават постоянни инспекции и „ могат да бъдат открити за задържане “. неточности, породени от пренасяне сред разнообразни места за настаняване, финансирани от данъкоплатците.

В тази група са единствено търсещи леговище, които са пристигнали сред 1 юли 2022 година и 29 юни 2023 година и които към този момент са получили писмо, в което им се оповестява за проекта за Руанда.

Първите полети са планувани за този юли, което демонстрира, че никой, който е дошъл във Англия с дребна лодка през миналата година, няма да бъде на борда.

Документът за политиката също по този начин отбелязва, че има евентуално ще получи „ доста внимание от страна на депутатите “ върху обособени случаи и личният състав на Министерството на вътрешните работи „ може да бъде претрупан “.

Обединеното к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР