Васко Василев зарадва Токио с живо изпълнение на цигулка по

...
Васко Василев зарадва Токио с живо изпълнение на цигулка по
Коментари Харесай

Васко Василев свири по улиците на Токио

Васко Василев зарадва Токио с живо осъществяване на цигулка по улиците на японската столица. Българският музикант отишъл на огромна пешеходна пътека и почнал да свири на именитата си 300-годишна цигулка " Амати “, до момента в който хората пресичали.

Васко направил бързо, само че виртуозно осъществяване. Кадри от него пусна самият той в обществените мрежи. Снимките са направени в токийския регион Тайто, прочут с гигантските си корпорации, музеи, галерии и обичайни къщички.

Спонтанни представления онлайн пред голям брой хора Васко Василев направил още във Валенсия, Милано, Лондон, София, Видин, Враца и други градове. Те са документирани от телевизионни камери, споделиха от екипа на цигуларя пред " Телеграф “.

Преди дни музикантът сподели по какъв начин се радва на живота и племенниците си в британска плантация, където се снима дружно с понита, магарета джуджета, камили и колоритни свине.

Междувременно стана ясно, че Васко Василев е възнамерявал 18 поредни концерта у нас през есента. Турнето на виртуоза стартира на 5 ноември в София и приключва на 25 ноември във Велико Търново. Между тях са Плевен, Русе, Добрич, Варна, Бургас, Сливен, Димитровград, Стара Загора, Асеновград, Пловдив, Пазарджик, Панагюрище, Дупница, Благоевград, Сандански и Гоце Делчев, а билетите към този момент са в продажба. Цените в София са сред 40 и 120 лева, а в провинцията са най-вече от 40 до 60 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР