Вашият управител Луна формира няколко аспекта през месеца, които са

...
Вашият управител Луна формира няколко аспекта през месеца, които са
Коментари Харесай

Раци, през април ще имате промени в кариерата и ще се радвате на искрена любов

Вашият шеф Луна образува няколко аспекта през месеца, които са свързани с огромни и радикални трансформации на вашата действителност. Първото събитие ще бъде на 1 април, датата на Средната точка сред затъмненията. Може да донесе сериозен пробив в кариерата ви, който може да бъде обвързван с появяването на нов водач или вие персонално ще получите нова купа, регалии или предопределение. Затъмнението в Овен нормално ще се случи във вашия бранш на професионални достижения, само че защото е новолуние, то може да роди нов цикъл или задача. Относително казано, може да ви бъде дадена нова позиция или ще се появи нов план, в който ще участвате като началник.

Романтичната атмосфера през първите дни на април ще подтикне влюбените към решителни дейности. Може да има раздор във връзката, сътрудникът да е станал леден, не е късно да поправите всичко. Според хороскопа на Рака думите на любовта ще попаднат в задачата. Благодарение на красноречието и красивите действия ще бъде допустимо да се възвърне доверието и, наподобява, вечно угасналата пристрастеност. Под въздействието на Венера в Овен се усилва напористостта, което дава спомагателен подтик на дейностите. Ракът ще има вяра в себе си, по тази причина няма да търси лесни пътища. Можете да забравите за подозренията: няма правила и ограничавания. За да убедите другите в своята изключителност, с изключение на решително държание, би трябвало да изглеждате в действителност добре.

Мечът на крал Артур в камък на дъното на океана

Важно е, че на 10-11 април съвпадът на Марс и Сатурн във вашия бранш на образование и разширение на мирогледа ви ще ви подскаже какво би трябвало да изучавате или като цяло да разбирате, с цел да постигнете висоти в живота. Например, можете да станете доста по-мъдри и по-умни, като поддържате връзка с някой, който всъщност е прочувствен експерт. Това е значим миг, защото Марс е мощ, а Сатурн е статус и мощ, които дружно образуват мощна сила на преструктуриране във вашето схващане за живота. Може да бъде и ден на религиозно признание, чувство за единение с нещо надълбоко и значимо за вашата душа.

Към средата на месеца страстите ще утихнат, животът ще тече по нормалния си ход. След неотдавнашните събития ще ви бъде малко мъчно да се приспособите към новите действителности. Според общия хороскоп на Рака през април 2024 година човек би трябвало да се вслушва в интуицията си. Опитите да изчислите обстановката няма да доведат до нищо, до момента в който подсъзнанието ще ви помогне да изберете най-хубавия вид от всички вероятни. При Меркурий в Овен няма смисъл да се тревожите за бъдещето, то е прикрито зад мъгла. Необходимо е да живеем в сегашното: единствено това, което може да се види и допре, има стойност. За Рака, като огромен интелектуалец, е значимо непрекъснатото развиване, което се благоприятства от всички условия. Това е положително време за присъединяване в състезания, кандидатстване за стипендии и полагане на изпити.

Стелиум в Телец 21-23 април

Едно от главните събития ще бъде съвпадът на Юпитер, Уран и Бялата луна в Телец, което ще се случи във вашия бранш от другари и общности. Вероятно ще се окажете в група хора, които могат да вземат участие в помощ в спешни обстановки (психолози, лекари) или са свързани със сферата на грижите, хубостта, здравето, метода на живот. Например, можете да започнете да се учите по какъв начин да вършиме уеб страници на женски бизнес тематики (козметични салони, бутици, цветарски магазини).

Пълнолуние в Скорпион 23 април
Месецът приключва с воднисто и прочувствено Пълнолуние в Скорпион: то ще се организира в бранша на любовта и насладата. Възможно е да преживеете вълна от мощни страсти, които безусловно да ви залеят. За Раците, които възнамеряват бременност, този ден може да донесе вести за забременяване. Но в случай че имате възрастни деца, тогава те евентуално имат съдбовно и щастливо събитие в живота си. Що се отнася до Раците, които търсят обич, до 23 април Вселената може безусловно да ви тласне към връзка с човек, с който ще имате дълбока и цялостна връзка. А за съществуващите връзки Пълнолунието ще донесе декларация за усеща, някаква сериозна и необикновено значима декларация за обич.

Животът в края на април ще бъде много удобен, и то с помощта на проявената прозорливост. Ако в делата царува ред, няма проблеми с финансите и свободното време, значи са взети верните решения. Според хороскопа за април за Рака домът е място на властта. Време е да купите хубави джунджурии и да започнете да украсявате интериора. По време на ръководството на Марс в Риби не може да се случи нищо ужасно, защото Раците са в родната си буря. Съществува обаче риск да прекалите с жертвите и да застрашите бъдещето си. Не бива да вярвате на сълзливи истории и да вършиме великодушни дарения, а в случай че помагате, то единствено целево. Нека общественият кръг да е дребен, само че доста благонадежден.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР