ВАШИНГТОН (АП) — Жителите на Небраска ще гласуват първичните избори

...
ВАШИНГТОН (АП) — Жителите на Небраска ще гласуват първичните избори
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме в първичните избори за президент и щат в Небраска

ВАШИНГТОН (АП) — Жителите на Небраска ще гласоподават първичните избори за президент във вторник в надеждно републикански щат, който все пак може да бъде решителен в конкуренцията за Белия дом. Гласоподавателите също по този начин ще решат няколко оспорвани първоначални избори в щата, в това число Сената на Съединени американски щати, където и двамата титуляри републиканци са в бюлетината.

Президентът Джо Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп би трябвало елементарно да завоюват своите първоначални избори, защото към този момент импровизирано си осигуриха номинациите на партиите на 12 март. Но Небраска показва най-новите благоприятни условия за гласоподавателите да гласоподават протестно против двамата хипотетични претенденти.

От страна на републиканците някогашният дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли продължава да получава забележителен дял от гласовете, макар че завърши акцията си при започване на март. Байдън и Тръмп завоюваха съвсем всички надпревари тази година с големи преднини, само че непрекъснатите протестни гласове с оставащи единствено няколко седмици до първичния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР