ВАШИНГТОН (АП) — Белият дом излага нов набор от насоки,

...
ВАШИНГТОН (АП) — Белият дом излага нов набор от насоки,
Коментари Харесай

Белият дом определя нови насоки за уведомяване на кабинета след тайната хоспитализация на Остин

ВАШИНГТОН (АП) — Белият дом излага нов набор от насоки, с цел да подсигурява, че ще бъде осведомен всякога, когато началник на кабинета не може да извърши работата им след тайната хоспитализация на министъра на защитата Лойд Остин този месец беше защитавана с дни от президента Джо Байдън и неговите най-хубави помощници.

Новите насоки включват половин дузина указания, които организациите на кабинета да следват, когато има “ прехвърляне на пълномощия “, или когато секретарите краткотрайно трансферират своите пълномощия на заместител, когато не могат да се свържат заради медицински проблеми, пътешестване или други аргументи. Шефът на кабинета на Белия дом Джеф Зиентс започва обзор на съществуващите процедури за известяван по-рано този месец, малко откакто хоспитализацията на Остин беше разкрита, дружно с неуспеха на Пентагона да уведоми неотложно Белия дом.

„ Чрез своите заявки вие демонстрирахте, вашият ангажимент да уведомите Белия дом при положение на делегация – и при вдишване на делегац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР